imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Festlig Frivillig Fredag 2015

Frivillig Fredag 2015, der blev holdt 25. september, var i år en festlig FrivilligBørs i Støberihallen. Derudover blev der arrangeret Frivillig Fredag Praktik og et samarbejde med Biogen om Care Deeply Day.

frivilligbørs hillerød 2FrivilligBørsen var en møde- og markedsplads for og med det frivillige foreningsliv, kommunale institutioner, lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Klik på KATALOGET, og se tilbud og ønsker, der blev handlet. Alle handlerne er sammen med en deltagerliste samlet i en oversigt, der kan ses HER.

FrivilligBørsen blev afsluttes med en reception, hvor borgmester Dorte Meldgaard overrakte Frivilligprisen 2015 til Klub Vest.

 

 

FrivilligFrivillig Fredag praktik-katalog 2015web Fredag Praktik  afvikledes i løbet af uge 39 (21.-24. september). Politikere og embedsmænd valgte udfra et katalog over 21 praktikstillinger i en forening. Se mere HER.

 

 

 

 

 

 

CARE DEEPLY 15Care Deeply Day er et samarbejde med virksomheden Biogen, hvor medarbejdere bidrager med en frivillig indsats lokalt på Frivillig Fredag. 

 

 

 

 

 

Fredag 2015 er en landsdækkende begivenhed og en anledning til, at lokale kræfter mødes på tværs af interesse og virke, med det formål at udbrede kendskabet til hinanden, danne grobund for samarbejde og fælleskaber samt udvikle et stærkt netværk og lokalsamfund.