imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Inspirations- og netværksdag for foreninger

Alle frivillige, foreningsaktive og samarbejdspartnere på tværs af kulturen, idrætten og det sociale område i Hillerød Kommune inviteres til inspirations- og netværksdag lørdag den 25. november 2017 kl. 9.30 til 15.00 i Frederiksborgcentret, Milnersvej 39, Inspirationsdag paere 2017Hillerød.

Kom og bliv klogere på rekruttering og ledelse af frivillige og hvordan du kan synliggøre dit arbejde lokalt – på den første inspirations- og netværksdag på tværs af civilsamfund og foreningsliv i hele Hillerød Kommune.

På programmet er bl.a. et oplæg om ”de seks frivillige typer” og et kvalificeret bud på udfordringer og muligheder, som foreningslivet står overfor i dag ved Ingerfair.

Workshops om:

Hvordan du kan engagere flere frivillige i hverdagens aktiviteter
Synlighed og kontakt til (nye) medlemmer og frivillige gennem Facebook og Twitter
Vejen til et mere mangfoldigt foreningsliv – hvordan og hvorfor?
Unge og frivillighedskultur
Foreningstaktik og lederudvikling - guldkorn fra DM i foreningsudvikling
Nye vej til liv i din forening - ”disrupt” din forening
Unges trivsel og inklusion i foreningen

Alle er velkomne og det er gratis at deltage. Deltag gerne flere fra den samme forening eller gruppe og bliv inspireret sammen.

Vi byder på morgenmad fra kl. 9.30 og frokost – derfor har vi brug for din tilmelding.

Tilmeld dig online HER eller send en mail til epost@frivilligcenter-hillerod.dk med oplysninger om foreningsnavn, navn og mailadresse på alle deltagere. Deadline er senest den 10. november, men tilmeld dig allerede i dag!

Følg arrangementet på Facebook: Inspirationsdag for foreninger

Du kan hente invitationen som PDF her.

Arrangører er Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger (HSI), Børne- og Ungdomsorganisationers Samråd (BUS), Kulturlivet og Frivilligcenter Hillerød.