imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cykelevent til fordel for trivselsgrupper

Michael Boye ChristensenMichael Boye Christensens 13-årige søn deltog i en af Frivilligcenter Hillerøds trivselsgrupper for børn i skilsmissefamilier. Det har betydet meget for både far og søn, og det vil Michael Boye Christensen gerne kvittere for. Det sker ved en velgørenhedsevent i Smiley Fitness på Carlsbergvej søndag 21. februar kl. 12 til 14, som han står bag.

Her kan alle interesserede støtte ved at donere et beløb efter eget ønske for at cykle på en af de 40 cykler i fitnesscentret. Det indsamlede beløb vil blive overført til frivilligcentret som tak for den støtte, trivselsgrupperne har ydet børn i skilsmissefamilier. En donation uden at cykle er selvfølgelig også mulig.

”Vi har haft nogle meget dybe samtaler, og min søn har ikke tidligere været så åben som nu og vist så stor tillid til omverdenen”, fortæller Michael Boye Christense

Efter sin skilsmisse forsøgte han at få støtte fra børnenes skole og fra Hillerød Kommune. Umiddelbart var der ikke hjælp at hente her, men Michael Boye Christensen blev gjort opmærksom på de trivselsgrupper, som gennemføres i frivilligcentret. Her sætter børn og unge under ledelse af to frivillige gruppeledere ord på deres situation og oplever ikke at være alene.

Michael Boye Christensens ønsker, at alle børn af skilsmisseforældre får muligheden for at komme i en trivselsgruppe.

Man behøver ikke at være medlem af Smiley Fitness for at deltage i eventen 21. februar, og man behøver ikke nødvendigvis at cykle fulde to timer, men kan overlade cyklen til en anden. Deltagerne udvælges efter først til mølle-princippet. Michael Boye Christensen modtager tilmeldinger på tlf. 2926 7043 eller via Facebook.

Se tidligere arrangementer HER.