imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

It-cafeen

it-cafeFrivilligcentrets IT-café har til formål at hjælpe og understøtte alle interesserede borgere i Hillerød til at kunne begå sig i den digitale verden.

Derfor tilbyder vi hver onsdag hjælp og støtte til at komme i gang med at bruge en computer, til at komme videre med de gængse programmer og til at løse problemer med din computer.

IT-caféen henvender sig til alle borgere i Hillerød, der enten ønsker at komme i gang ved tastaturet eller kredser om at købe sig den første pc, men mangler et kærligt skub til at komme i gang.

IT-caféen er også for den (lidt) mere erfarne bruger, som savner færdigheder på de gængse såvel som de nyeste programmer gennem vores "hjælp til selvhjælpsgruppe for den digitale borger".

IT-caféen råder over fire pc’er med opdaterede programmer.

Vores trådløse netværk gør, at du som bruger også kan medbringe og benytte din egen bærbare pc.

I IT-caféen kan man modtage åben og indviduel it-rådgivning og hjælp til løsning af akutte problemer med sin pc eller programmer, få hjælp og et godt råd for at komme videre. Det kan være opdatering af styresystemer, oprydning i mapper og lignende. Cafeen er åben kl. 10.00 - 14.00.

Det er gratis at benytte IT-caféen.

Deltagerne på holdet betaler kun 10 kr. for kaffe/te, kopi og materialer pr. gang.

IT-caféen ledes og drives af frivillige, der alle har forskellige baggrunde og erfaringer med brugen af IT og de mange muligheder, den digitale verden i dag tilbyder. Gruppen består i dag af: Richard Haagensen (tovholder), Lilian Hansen og Daniel Andersen.

Download IT-cafeens folder her.

Se klip fra TV Nordsjælland om seniorsurfdag, der blev holdt af It-cafeen.