imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mamma Mia - multikulturel mødregruppe

værtinderne mammamia feb17Kære vordende mødre – og nybagte mødre i Hillerød 

– både med dansk baggrund og anden etnisk baggrund

Read the text below in English here.

Hvis du snart skal være mor eller lige er blevet det, vil det glæde os at se dig og din skønne mave eller baby. Du har her mulighed for at blive del af en international mødregruppe sammen med andre kvinder, som er gravide eller som har en baby under 12 måneder. De fleste kvinder, som deltager, er bosat i Hillerød Kommune, så du har mulighed for at styrke dit lokale netværk med ligesindede mødre på barsel.

Vinter-forårssæsonens starter tirsdag 7. februar 2017 med de to  værtinder Lilly og Rawaa samt bedstemor Liz.

Rawaa Alboraki er med som værtinde i Mamma Mia for anden gang. Hun er fra Syrien og har et par tvillingedøtre fra 2009. Hun kom til Danmark i 2015. Rawaa er uddannet jurist fra universitetet i Damaskus. Hun har arbejdet som advokat og i en bank, og har boet og arbejdet i Paris i flere år. I Danmark har hun bl.a. været i praktik i tre måneder hos ATP. Hun går p.t. på sprogskole i Hillerød.

Lilly Mathisen er værtinde for første gang i Mamma Mia. Hun er oprindeligt fra Norge og kom til Danmark i 2005. Lilly har en datter, Hannah på 4 år, som er født her i Danmark. Hun er uddannet pædagog i 2010 og har arbejdet med børn i alle aldre. Lige nu er hun i praktik frivilligcentret hvor hun ud over at være husalf også tager imod personlige henvendelser i receptionen.

Ud over de to værtinder står 'bedstemor' Liz Bjørndal klar. Liz kommer oprindeligt fra England og har været med i Mamma Mia de sidste fire år og sørger sammen med værtinderne for hygge, og at alle føler sig hjemme.

Vi starter om muligt en ny gruppe i september og februar – du er velkommen til at kigge forbi også midt i et forløb.

Mødetid er tirsdage fra  kl. 11.15 til 14.00 over 10 til 12 uger. Programmet med små oplæg med relevante temaer for mødre, formes normalt forud for sæsonstart og tilpasses i løbet af sæsonen. Der vil f.eks. være besøg af en sundhedsplejerske, en jordemor og en udflugt til børnebiblioteket på programmet.

Vil du vide mere så skriv en mail til Mamma Mia værtinderne på: mammamia@frivilligcenter-hillerod.dk eller kontakt centerleder, Anette Nielsen: info@frivilligcenter-hillerod.dk

Download Mamma Mias folder. (pdf)

Følg gruppen på Facebook: https://da-dk.facebook.com/MammaMiaHillerod/

Baggrund: Der bliver dannet Mamma Mia-mødregrupper rundt omkring i Danmark for at skabe kendskab og venskaber mellem mødre og børn på tværs af kultur, sprog, baggrund og religion. I Hillerød har Mamma Mia eksisteret siden 2010.

Er du interesseret i at støtte op om Mamma Mia mødregruppen som kommende værtinde, så kontakt centerleder Anette Nielsen for mere information og en aftale.

TV Nordsjælland bragte et indslag om Mamma Mia i deres udsendelse 12. september 2014. Se indslaget HER.