imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mamma Mia - multikulturel mødregruppe

Kære vordende og nybagte mødre i Hillerød – både med dansk baggrund og anden etnisk baggrund

Click here to read the text in English.

MammaMia værtinder

Hvis du snart skal være mor eller lige er blevet det, vil det glæde os at se dig og din skønne

mave eller baby. Du har her mulighed for at blive del af en international mødregruppe sammen med andre kvinder, der er gravide eller har en baby under 12 måneder. De fleste kvinder, der deltager, er bosat i Hillerød Kommune, så du har mulighed for at styrke dit lokale netværk med ligesindede mødre på barsel.

Efterårssæsonen starter tirsdag den 10. oktober kl. 11:15 i Frivilligcenter Hillerød med de to værtinder Lilly og Sahara samt bedstemor Liz.

Sahar Ismail er med som værtinde i Mamma Mia for første gang. Hun er mor til Noah på 2 år. Sahar bor i Hillerød sammen med sin mand. Hun er uddannet Socialrådgiver og har arabisk baggrund. Hun ser Mamma Mia som en åben mulighed til mødre, der ønsker at skabe netværk og indhold under barsel.

Lilly Mathisen er Mamma Mia-værtinde for anden gang. Hun er fra Norge og kom til Danmark i 2005. Lilly har en datter, Hannah, på 4 år, som er født her i Danmark. Hun er uddannet pædagog i 2010 og har arbejdet med børn i alle aldre. Lige nu er hun i praktik frivilligcentret hvor hun ud over at være husalf også tager imod personlige henvendelser i receptionen.

Ud over de to værtinder står 'bedstemor' Liz Bjørndal klar. Liz kommer oprindeligt fra England og har været med i Mamma Mia de sidste fire år. Sammen med værtinderne sørger hun for hygge og at alle føler sig hjemme.

Vi starter om muligt en ny gruppe i september og februar – du er velkommen til at kigge forbi også midt i et forløb.

Mødetid er tirsdage kl. 11.15-14.00 over 10-12 uger. Programmet med små oplæg med relevante temaer for mødre formes forud for sæsonstart og tilpasses i løbet af sæsonen. Der kan f.eks. være besøg af en sundhedsplejerske, en jordemor og en udflugt til børnebiblioteket på programmet.

Vil du vide mere, så skriv en mail til Mamma Mia værtinderne på: mammamia@frivilligcenter-hillerod.dk eller kontakt centerleder Anette Nielsen: info@frivilligcenter-hillerod.dk

Download Mamma Mias folder (PDF).

Følg gruppen på Facebook: https://da-dk.facebook.com/MammaMiaHillerod/

Baggrund
Der bliver dannet Mamma Mia-mødregrupper rundt omkring i Danmark for at skabe kendskab og venskaber mellem mødre og børn på tværs af kultur, sprog, baggrund og religion. I Hillerød har Mamma Mia eksisteret siden 2010.

Er du interesseret i at støtte op om Mamma Mia mødregruppen som kommende værtinde, så kontakt centerleder Anette Nielsen for mere information og en aftale.

TV Nordsjælland bragte et indslag om Mamma Mia i deres udsendelse 12. september 2014. Se indslaget HER.