imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hvem skal have FrivilligSocialprisen 2017?

frivilligpris 16FrivilligSocialprisen, der tidligere hed Frivilligprisen, skal i år uddeles for sjette gang. Det sker på Frivillig Fredag  29. september og skal medvirke til at sætte fokus på frivilligområdet og det frivillige sociale arbejde. Både enkeltpersoner og foreninger kan modtage prisen, som består af en gave og et kontant beløb. Fristen for indstilling til FrivilligSocialprisen er torsdag 10. august kl. 12.

Formålet er at påskønne og anerkende den frivillige sociale indsats i kommunen. Samtidig skal den synliggøre og skabe opmærksomhed på det frivillige arbejde og fremme det frivillige sociale engagement.

Retningslinjerne for tildeling af FrivilligSocialprisen kan  læses på www.hillerod.dk/frivilligprisen, hvor man også finder skemaet til at indstille egnede kandidater.

FrivilligSocialprisen er stiftet af Kultur- og Fritidsudvalget og blev uddelt første gang i 2012. Prisen er tidligere år gået til Kirsten Dalgaard, Hillerød Motionsvenner og Styrk din krop, Bent Kaufmann,Røde Kors, Ejner Nielsen, Grønnegadecenteret, Klub Vest og Ole Hagman, Sind.

Yderligere oplysninger kan fås hos Peder Bisgaard, formand for Kultur- og Fritidsudvalget, tlf. 2445 3015.