Fællesskabsfestival

Flemmings billedeVi inviterer til Hillerøds første Fællesskabsfestival lørdag d. 26. oktober 2019 kl. 11.00-15.00 på Hillerød Bibliotek.

Bemærk! Vi holder planlægningsmøde for alle interesserede tirsdag d. 10. september- læs mere længere nede på siden


Hillerød er en by med et levende forenings- og fritidsliv, men vi vil gerne have endnu flere med. Fordi det at deltage sammen med andre i meningsfulde fællesskaber øger den mentale trivsel, særligt for den der engagerer sig – men også for dem, som deltager.

Derfor slår vi for dørene op for Hillerøds første Fællesskabsfestival. Sammen med lokale foreninger, kommunale institutioner, Hillerød bibliotek stiller vi spørgsmålet: ”Hvad gør dig glad?”

På scenen vil der være spændende oplæg og musik. Vi arbejder på at kunne give indblik i og prøve på egen krop, hvilken verden til forskel forskellige hjælpemidler kan gøre for den som lever med et handicap.

Som medborger i Hillerød kan du deltage og blive inspireret til nye oplevelser og engagement sammen med andre, når de mange medvirkende præsenterer deres fællesskaber på en engagerende måde. Fælg med på frivilligcenter-hillerod.dk / Facebook og lokalaviserne.

Som forening eller fællesskab kan du/I også være med og deltage i et planlægningsmøde tirsdag den 10. september 2019 kl. 17:00-20:00 i Frivilligcenter Hillerød, Fredensvej 12C.

Her kan du/I høre meget mere og være med til planlægning. Eneste krav for at deltage er, at man er et åbent fællesskab med mulighed for at være med. Tilmelding til mødet på epost@frivilligcenter-hillerod.dk med navn, forening og mail på dem, som deltager.

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job