Dronningernes Nordsjælland

dronningernes nordsjaelland logo webDronningernes Nordsjælland

Dronningernes Nordsjælland er et samarbejde mellem frivilligcentrene i Græsted, Halsnæs, Helsingør og Hillerød. Sammen tilbyder vi kvinder i Nordsjælland at blive en del af et fællesskab omkring aktiviteter med fokus på kultur og natur.

Aktuelle arrangementer

Hillerøds Dronninger - torsdag den 24. juni kl. 13.00-16.00
Frivilligcenter Hillerød inviterer i samarbejde med frivilligcentrene i Græsted, Halsnæs, Helsingør kvinder i alle aldre til en spændende dag om ”Hillerøds Dronninger” i Frederiksborg slotshave.

På programmet:

  • Lokalhistorisk oplæg om ”Hillerøds dronninger” v. Asger Berg, formand for Hillerød Lokalhistoriske Forening
  • Slotshaven med bl.a. Badstueslottet, indelukket og den flotte barokhave
  • Vi slutter fælles med kaffe og kage i Café Havehuset, der er en socialøkonomisk café.

Begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle.

Mødested: P-pladsen på Rendelæggerbakken, 3400 Hillerød (klik her for at se kort over området)
Lokaltog 960R, der kører mellem Hillerød st. og Tisvildeleje st., stopper ved Slotspavillonen st., som er i gåafstand til mødestedet.

Pris: 60 kr. (inkl. kaffe og kage)

Tilmelding: Send en e-mail til epost@frivilligcenter-hillerod.dk med "Hillerøds Dronninger" i emnefeltet senest den 20. juni 2021. Husk at oplyse dit navn, telefonnummer og e-mailadresse. Når du har sendt din tilmelding, modtager du information om, hvordan du betaler. Din tilmelding er først gyldig, når du har betalt.

Om Dronningernes Nordsjælland - kultur, natur og fællesskab

Dronningernes Nordsjælland er et samarbejde mellem frivilligcentrene i Græsted, Halsnæs, Helsingør og Hillerød, der vil tilbyde kvinder i Nordsjælland at blive en del af et fællesskab omkring aktiviteter med fokus på kultur og natur.

Med Dronningernes Nordsjælland ønsker vi at styrke sammenhold, kendskab og venskab på tværs af kommunegrænser i Nordsjælland samtidig med, at deltagerne udfordres kulturelt og sammen kommer ud og oplever den fantastiske nordsjællandske natur.

Målgruppe
Projektet "Dronningernes Nordsjælland" henvender sig til kvinder i alle aldre og har fokus på at mindske og forebygge ensomhed eksempelvis ved at inkludere kvinder, der har mistet deres pårørende, er tilflyttere eller har meget få relationer i deres liv. Netværket vil fungere som en trædesten ind i først dette sociale fællesskab og efterfølgende videre ind i interessefællesskaber samt lokale aktiviteter og bygge bro til det lokale foreningsliv.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube