Dronningernes Nordsjælland

dronningernes nordsjaelland logo webDronningernes Nordsjælland

Dronningernes Nordsjælland er et samarbejde mellem frivilligcentrene i Græsted, Halsnæs, Helsingør og Hillerød. Sammen tilbyder vi kvinder i Nordsjælland at blive en del af et fællesskab omkring aktiviteter med fokus på kultur og natur.

Aktuelle arrangementer

På søen med Dronningernes Nordsjælland - søndag den. 29. august kl. 11.30-15.30
Frivilligcentrene i Halsnæs, Græsted, Hillerød og Helsingør inviterer kvinder i alle aldre til en hyggelig dag på Arresø med temaet ”Søens Dronninger”.

Vi starter dagen med at gå fra Frivilligcenter Halsnæs i Frederiksværk til Frederikkes anløbsplads, hvor vi går ombord på det fine gamle skib. På båden er der sandwich og vand. Efter sejlturen får vi en guidet vandretur gennem den gamle industriby, Frederiksværk. 

Læs mere og tilmeld dig her. Tilmelding senest d. 25. august. Pris: 60 kr.

Oplev "Dronningens Ansigter" i Hillerød - onsdag den 1. september kl. 12.30-15.30
Frivilligcenter Hillerød inviterer i samarbejde med frivilligcentrene i Græsted, Halsnæs og Helsingør kvinder i alle aldre med til en dejlig dag i Hillerød med besøg på Frederiksborg Slot .

På programmet:

  • Omvisning på Frederiksborg Slot i særudstillingen "Dronningens Ansigter", der portrætterer Dronning Margrethe II's liv, virke og særlige interesser.
  • Fælles kaffe/te og hjemmebag i Frivilligcenter Hillerød

Vi mødes ved Frivilligcenter Hillerød og går samlet til Frederiksborg Slot. Efter omvisningen på slottet går vi tilbage til Frivilligcenter Hillerød og drikker kaffe/te og nyder hjemmebagt kage. Er du dårligt gående, kan du naturligvis køre til Frederiksborg Slot og retur i stedet for at gå turen. Det aftaler vi efter behov.

Tid: 1. september 2021 kl. 12.30-15.30
Mødested: Frivilligcenter Hillerød, Fredensvej 12c, 3400 Hillerød (parkering i Slotsarkadernes P-hus eller omkringliggende villaveje).
Pris: 75 kr. (inkl. entré på slottet, kaffe/te og kage)
Tilmelding: Send en e-mail med dit navn og dine kontaktoplysninger til epost@frivilligcenter-hillerod.dk senest den 25. august - skriv "Dronningernes Nordsjælland" i emnefeltet. Herefter modtager du info om betaling. Bemærk, at din tilmelding først er gyldig, når du har betalt.

Om Dronningernes Nordsjælland - kultur, natur og fællesskab

Dronningernes Nordsjælland er et samarbejde mellem frivilligcentrene i Græsted, Halsnæs, Helsingør og Hillerød, der vil tilbyde kvinder i Nordsjælland at blive en del af et fællesskab omkring aktiviteter med fokus på kultur og natur.

Med Dronningernes Nordsjælland ønsker vi at styrke sammenhold, kendskab og venskab på tværs af kommunegrænser i Nordsjælland samtidig med, at deltagerne udfordres kulturelt og sammen kommer ud og oplever den fantastiske nordsjællandske natur.

Målgruppe
Projektet "Dronningernes Nordsjælland" henvender sig til kvinder i alle aldre og har fokus på at mindske og forebygge ensomhed eksempelvis ved at inkludere kvinder, der har mistet deres pårørende, er tilflyttere eller har meget få relationer i deres liv. Netværket vil fungere som en trædesten ind i først dette sociale fællesskab og efterfølgende videre ind i interessefællesskaber samt lokale aktiviteter og bygge bro til det lokale foreningsliv.

Tidligere arrangementer
  • Åbningsarrangement på Flynderupgård - 12. september 2020 kl. 13.00-16.00 (Helsingør)
  • Kom med til Munkeruphus - 22. oktober 2020 kl. 13.00-16.00 (Græsted)
  • Temadag om Hillerøds Dronninger i Frederiksborg Slotshave - 24. juni 2021 kl. 13.00-16.00 (Hillerød)
  • Tag med til Tegners - 14. juli 2021 kl. 14.00-16.30 (Helsingør)