Kom med på Mandeholdet

Mandeholdet

Naturtræning og fællesskab for mænd over 60 år i Hillerød Kommune

Med en kombination af gåture og træning i naturen, øvelser for hjerne og sanser samt hyggeligt socialt samvær med ligesindede i aktive fællesskaber vil vi styrke den fysiske og mentale sundhed for mænd over 60 år i Hillerød Kommune. Træningen foregår udendørs, fordi forskning viser, at udendørs fysisk aktivitet, mental stimulering og socialt samvær er vigtige elementer for sundhed og trivsel.

Mandeholdet efteraar2020 deltagerTræn i naturen med Mandeholdet

Der er fire hold, som du kan tilmelde dig:

  • Nyt! Naturtræningshold på Hillerød Stadion - mandage kl. 18.00-19.30 (opstart 2. november 2020) - lukket for tilmelding
  • Nyt! Naturtræningshold i Nødebo med udgangspunkt i Nødebo Kro - tirsdage kl. 10.00-11.30 (opstart 3. november 2020) - lukket for tilmelding
  • Fortsætterhold: Naturtræning på Hillerød Stadion - onsdage kl. 10.00-11.30 (er startet) - lukket for tilmelding
  • Fortsætterhold: Byvandringshold (gåture med indlagte hjerne- og balanceøvelser) med udgangspunkt i Frivilligcenter Hillerød - torsdage kl. 11.00-12.30 (opstart 5. november 20202) - åben for tilmelding.

Tilmelding: Skriv til Tine Liisberg på tl@frivilligcenter-hillerod.dk

Mandeholdet efteraar2020 traenerBliv træner på Mandeholdet

DGI, Frivilligcenter Hillerød og Hillerød Kommune vil de kommende år etablere og understøtte "Træn i naturen" for mænd over 60 år i Hillerød.

Derfor søger vi mænd, der vil tage et naturtræningskursus, og være være med til at træne og motivere mænd til aktive fællesskaber i naturen.

Kontakt Lea Falkenstrøm, DGI Nordsjælland, lea.falkenstroem@dgi.dk eller 2131 4006.

Partnerskabsforeninger

Vores partnerskabsforeninger bidrager til at opbygge og tilbyde aktive fællesskaber for mænd – med mulighed for at fortsætte aktiviteten i egen forening efter endt forløb.

hilleroed fodboldAeldreSagenBrohuset GroennegadeCentret Hjerteforeningen Hilleroed stortNoedebo Kro

Kontakt Tine Liisberg, Frivilligcenter Hillerød, tl@frivilligcenter-hillerod.dk, hvis I også vil være partnerskabsforening.

Hvem står bag projektet?

Naturtræning og fællesskab for mænd over 60 år i Hillerød Kommune er finansieret af Sundhedsstyrelsen samt interne midler hos DGI og Frivilligcenter Hillerød. Projektet drives af DGI i tæt samarbejde med Frivilligcenter Hillerød, Hillerød Kommune og en række partnerskabsforeninger (idrætsforeninger og sociale foreninger) med fokus på at forbedre ældre mænds mentale og fysiske sundhed med projektets aktiviteter.


Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube