Træning i naturen

Traening i naturen

"Træning i naturen" er et motionstilbud, hvor du kan nyde naturen og få motion i det grønne sammen med andre!
Hjerteforeningen Hillerød, Ældre Sagen Hillerød, Kom med! og Frivilligcenter Hillerød samarbejder om træning i naturen for seniorer ved Hjertestien, Fantasiens Ø og på pladsen ved Brededam i Præstevang Skov. Der er to hold i gang:

  • Tirsdage kl. 13.00-14.00
  • Onsdage kl. 13.00-14.00

Mødested: Præstevangskoven ved P-pladsen skråt over for Shell/7-Eleven på Københavnsvej. Vi mødes ved informationstavlen på Hjertestien. Kontakt Marika Worm på tlf. 2174 7934, hvis du gerne vil med på et af holdene.

Når man arbejder med kroppen i naturen, er der højt til loftet, masser af plads og frisk luft. Terræn, bakker, grøfter, stier, træstammer, grene vil blive brugt under træningen. Der er mulighed for at arbejde individuelt med styrke, balance og kondition - passende til dit eget niveau. Ophold i naturen virker afstressende, styrker vores immunforsvar og søvnkvalitet - og det sociale fællesskab på et træningshold kan også noget særligt.

Træningen varer ca. en time. Vi træner i al slags vejr, så husk at være iklædt tøj og sko efter vejrforholdene. Det er både sjovt og udbytterigt for krop og hjerne.

Træningen vil finde sted i henhold til sundhedsmyndighedernes og regeringens anbefalinger
Alle deltagere skal holde afstand til hinanden på mindst 1 meter. Der vil derfor ikke være øvelser, hvor flere skal være sammen om øvelsen. Alle deltagere skal medbringe håndsprit til brug før og efter træningen. Hvis du er syg eller føler dig sløj, skal du ikke møde op, men blive hjemme. Er du i risikogruppen, skal du også blive hjemme.

Ønsker du nærmere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Marika Worm på telefon 2174 7939 eller mail på mawo.petersborg@gmail.com eller Inge Espensen på mail: inge@salpetermosevej.dk.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube