Foreningsportrætter

Følg med i portrætserien, som vi laver i samarbejde med vores medlemsforeninger. Vi håber, at portrætterne både kan bruges som inspiration for dig, der gerne vil være med i et lokalt fællesskab eller en forening, og som inspiration på tværs af foreningerne til, hvordan man også kan gribe foreningsarbejdet an.

 
Nordsjaellands skakklub   Nordsjællands Skakklub er Danmarks yngste skakklub og har særligt fokus på træning. Mange af deres aktiviteter foregår online for at tage hensyn til dem, der har travle hverdage. Som træner kan klubben bryste sig af at have den russiske stormester Vladimir... Læs mere.
Cyklistforbundet   Cyklistforbundet, Hillerød afdeling, er er den lokale afdeling af det landsdækkende forbund, Cyklistforbundet, og arbejder for at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen og på at gøre Hillerød til en sikker og tryg kommune for... Læs mere.
Seniorer uden graenser   Seniorer uden Grænser er en forening af seniorer, som via projekter og lokale aktiviteter arbejder for at stoppe sult og fattigdom i verden. Fokus i indsatsen er hjælp til selvhjælp og bæredygtighed på alle niveauer – politisk, økonomisk og socialt indenfor... Læs mere.
Hilleroed Skakklub   Hillerød Skakklub vil være den hyggeligste, største og stærkeste skakklub i Danmark. Derfor har de lavet en femårsplan frem mod 2022, hvor de arbejder hen mod dette mål. Klubben prioriterer højt at alle - uanset skakligt niveau, alder eller køn skal ... Læs mere.
Inner Wheel   Hillerød Chr. IV Inner Wheel er en del af International Inner Wheel. De henvender sig til kvinder, der har gåpåmod og initiativ, som er videbegærlige, og som samtidig gerne vil gøre en forskel med hjælp til forskellige organisationer. Desuden udbygger vi en gruppe... Læs mere.
Danmarks Naturfredningsforening  

Danmarks Naturfredningsforening afd. Hillerød har til formål at sikre mod forringelse af natur og miljø, arbejde for en sammenhængende planlægning, der sikrer adgang til naturen, lovlige forhold i erhvervsudfoldelsen, godt drikkevand, reduceret... Læs mere.

Hilleroed Musik Teater   Hillerød Musik & Teater er en publikumsorganisation, som har til formål at formidle arrangementer af kulturel art i Hillerød. Medlemmerne udgør de personer, der køber vores koncerter og teaterforestillinger. P.t. har vi 189 medlemmer. Vi henvender os bredt... Læs mere.