Hillerød Chr. IV Inner Wheel

I dette tredje foreningsportræt kan du møde Hillerød Chr. IV Inner Wheel, som blandt andet har til formål at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt.

Inner WheelHvem er Hillerød Chr. IV Inner Wheel som forening?
Hillerød Chr. IV Inner Wheel er en del af International Inner Wheel. Vi er 27 medlemmer i et kvindenetværk, der er repræsenteret i mere end 100 lande og har ca. 100.000 medlemmer. Foruden den fælles årsindsamling til Inner Wheel Danmarks projekt, har vi hvert år primært lokale, men også internationale sociale projekter.Hillerod Chr IV Inner Wheel3

Vi henvender os til kvinder, der har gåpåmod og initiativ, som er videbegærlige, og som samtidig gerne vil gøre en forskel med hjælp til forskellige organisationer. Desuden udbygger vi en gruppe omkring et stort venskab.

Hvilke aktiviteter har I?
Vi mødes en gang månedligt omkring en spændende foredragsholder eller besøger virksomheder. Aftenen er desuden bygget op omkring et program hvor vi på skift bl.a. inspirer hinanden med et kort indlæg og spiser en middag sammen, hvor det sociale er i højsæde, og hvor vi gudskelov ikke selv skal lave maden.

Hvordan fordeler eller organiserer I det frivillige arbejde i foreningen?
Vi har en bestyrelse der hvert år ændres, så der årligt ses med nye øjne på organisationen.

Hillerod Chr IV Inner Wheel1Hvordan får I nye medlemmer – og hvad gør I for at holde på dem I har?
Nye medlemmer hverves mest efter mund til mund princippet, men vi søger også at hverve nye medlemmer fra fx Ladies Circle, hvor medlemmerne skal gå ud, når de runder aldersgrænsen på 45 år.

Samarbejder I med andre foreninger om aktiviteter, projekter, fundraising eller andet?
Vi samarbejder med andre klubber i vores lokale distrikt (Inner Wheel Distrikt 47), ligesom vi samarbejder med Inner Wheel Danmark om landsindsamlinger. Vi har en dansk og en svensk venskabsklub. Vi inviterer hinanden til et eller to møder om året til stor inspiration for begge parter.

Hvilke overvejelser gør I jer om mangfoldig deltagelse?
Vores medlemmer skal godkendes før optagelse. Man inviteres med som gæst til vores møder, og hvis kemien passer, kan man blive medlem.

Hillerod Chr IV Inner Wheel2Vi er dog åbne og engagerede, hvorfor der kan skabes rum til alle kvinder, uanset alder, etnicitet eller handicap.

Hvis du vil høre mere, så kontakt os
Du kan læse mere om os på vores hjemmeside http://www.hilleroed.innerwheel.dk eller sende os en mail på praesident.hilleroed.iw@gmail.com.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube