imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Festlig fejring af Frivillig Fredag

biogeniodecsamtaleFejringen af Frivillig Fredag i Hillerød blev i år markeret med en ”Samtalesalon” om lokal frivillighed, samarbejde og virkelyst.

Frivillige, politikere, embedsmænd samt erhvervsledere, der havde deltaget i en foreningspraktik i ugen op til Frivillig Fredag, var nogle af de omkring 100 deltagere, som deltog i fejringen af Frivillig Fredag.

Tanken bag at invitere til samtalesalon på Frivillig Fredag var at skabe nye møder på tværs af engagement, virke og interesser samt at blive klogere på hinanden og forhåbentlig inspirere til lokalt engagement, virkelyst og nye samarbejder – på en sjov og anerledes måde.

Frivillig Fredag blev i år holdt hos Hilllerød-virksomheden Biogen Idec, der havde åbnet dørene for arrangementet. En gruppe medarbejdere havde brugt en arbejdsdag på at skabe flotte og hyggelige rammer om arrangementet som en del af deres årlige ”Care Deeply Day", hvor medarbejdere i arbejdstiden bidrager med en frivillig indsats lokalt.

Biogen Idecs medarbejdere ydede desuden en frivillig indsats i fem lokale sociale foreninger, heriblandt Frivilligcenter Hillerød, der fik istandsat og opfrisket sine lokaler.

I Hillerød blev Frivillig Fredag ud over samtalesalonen på Biogen Idec markeret med

 

Frivillig Fredag er national frivillighedsdag, som holdes hvert år den sidste fredag i september. I år blev Frivillig Fredag afholdt den 26. september, under temaet frivillig, der hvor du lever.

Frivillig Fredag har til formål at markere og anerkende frivilligheden, synliggøre det frivillige arbejde og give borgere, der ikke i forvejen yder en frivillig indsats, mulighed for at være frivillige for en dag.

Klik på de små billeder nedenfor og se dem i stort format.

 

 hjerte peter sigurdanette  anne blaap  nadjabeth  daiwa børge  vibekeHenry  Najahjerteforening  timJesper Fruergård Samtalesalonulla  plambech

Pia  BI-medarbejderrøde kors  klaverfabrikkenchokoladeall volunteers