imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ole Hagman modtog Frivilligprisen 2016

frivilligpris ole hagmanOle Hagman fra SIND og Motion for Sindet modtog på Frivillig Fredag årets frivilligpris ved en reception i Støberihallen. Den blev overrakt af borgmester Dorte Meldgaard, der i sin begrundelse blandt andet sagde:

"Som en af de mange indstillere skriver, så er du en ildsjæl og du fortjener prisen, fordi du har vist stor initiativrigdom og engagement i arbejdet for psykisk sårbare. Du er en af hovedkræfterne bag Sind-huset i Hillerød på Milnersvej, som er stedet, hvor mennesker, der oplever sig som psykisk sårbare eller sindslidende kan møde ligesindede, få hjælp, sparring, støtte og venskaber. Et hus hvor fællesskabet gror og blomstrer over fællesspisninger, udflugter, sommerferieaktiviteter og sågar i den hyggelige have."

Ud over sit engagement i SIND var Ole Hagman med til at etablere Frivilligcenter Hillerød og er aktiv i Foreningen Motion for sindet.

"Det med at være pligtopfyldende, det er også noget, som indstillerne har lagt mærke til, for de beskriver dig som en mand, der har ”begge ben på jorden, og som vil gøre næsten alt for sine medmennesker. Du er pligtopfyldende og er ikke bange for at tage fat, og så er du en fantastisk samarbejdspartner.” Og jeg vil gerne tilføje: At du har humor, så man bliver i godt humør af at være sammen med dig sagde Dorte Meldgaard."

Ole Hagman, der har været med i frivilligt arbejde i mere end 20 år, sagde i sin takketale, at han var rørt, glad og stolt over at have modtaget prisen.

Frivillgprisen blev delt ud for femte år i træk. Den består af en blomsterbuket, en erindringsgave i form af et stykke kunsthåndværk samt et kontant beløb, der hvert år fastsættes af Kultur- og Fritidsudvalget.