Havefest med 1.000 lanterner

Billede havefest 2021

Tak til alle for en fantastisk fest - det var uforglemmeligt!

I anledning af Frivillig Fredag inviterede vi sammen med resten af Kulturaksen til "Havefest med 1.000 lanterner" fredag den 24. september 2021 i Kulturhaven, hvor vi satte fokus på de frivillige muligheder lokalt, inviterede nye såvel som gamle indenfor i de lokale fællesskaber, foreninger og grupper - og fejrede frivillige fra hele kommunen.

Vi er SÅ glade for, at det i år atter kunne lade sig gøre at samle mennesker fra alle typer foreninger, grupper og fællesskaber til at holde en fest på Frivillig Fredag - og for den enorme opbakning til "Havefest med 1.000 lanterner".

En kæmpe tak til alle, der deltog i festlighederne, hjalp til med foldning og ophængning af lanterner, gav en hånd med de mange forberedelser, bidrog med aktiviteter, musikalske indslag og underholdning eller på anden vis var med til at skabe en uroligt hyggelig dag og flotte rammer om festen i Kulturhaven. Også tak til Tak til C4 for sponsorat af præmier til bibliotekets konkurrencer og til Café Slotsbio for indhold til "goodie bags" til frivillige til fællesspisningen.

På dagen overrakte Borgmester Kirsten Jensen Hillerød Kommunes FrivilligSocialpris 2021 til Peter Bennet og alle de andre frivillige samt bestyrelsen i Hillerød Fodbold. De modtog prisen for at have skabt fællesskaber og inkluderende sociale aktiviteter for børn, voksne og ældre også med fysiske, psykiske og sociale problemer.

Billeder fra "Havefest med 1.000 lanterner" (klik på billederne for at se dem i en større version)

Havefest1 web Havefest2 web Havefest3 web Havefest4 web Havefest5 web Havefest6 web Havefest7 web Havefest9 PB web Havefest10 PB web Havefest11 PB web Havefest8 web

Programmet for "Havefest med 1.000 lanterner"
Åbent for alle:
16.00-18.00    Havefest med aktiviteter og musikalske indslag - mød de lokale fællesskaber, grupper og foreninger
18.00-18.15   Uddeling af Hillerød Kommunes FrivilligSocialpris 2021 v. borgmester Kirsten Jensen
18.00-21.00   Åbent caféområde under lanternernes lys, nyd medbragt mad og drikke - eller køb lidt til ganen på stedet
Særligt for frivillige:
18.15   "VIP"-fællesspisning for frivillige i Vandrehallen på Hillerød Bibliotek (kræver tilmelding)
20.00   Klaverfabrikken inviterer til koncert med Sebastian Zawadzki Trio (kræver tilmelding)

 


Havefest med 1.000 lanterner blev arrangeret af Kulturaksen (Hillerød Bibliotek, Klaverfabrikken, Hillerød Musikskole, Museum Nordsjælland og Frivilligcenter Hillerød) i samarbejde med Hillerød Kommune, Royal Stage Hillerød, Grundtvigs Højskole og - ikke mindst - lokale foreninger, grupper og fællesskaber. Arrangementet blev til med støtte fra Hillerød Kommunes Eventpulje.

Logo for Hillerød Musikskole, Hillerød Bibliotek, Frivilligcenter Hillerød, Museum Nordsjælland og Klaverfabrikken