Hjem-IT

Hjem ITMed projektet Hjem-IT vil vi opfordre og hjælpe lokale handiapforeninger til at fortsætte deres foreningsaktiviteter og deltage i kulturtilbud gennem onlinemøder og live-streaming.

Sammen vil vi sørge for, at foreningerne får positive erfaringer med mulighederne online og oplever, at det er muligt at deltage i lokale fællesskaber og kulturelle arrangementer - om end på en ny måde.

Projektet er særligt målrettet lokale foreninger, hvis medlemmer foretrækker at undgå at mødes fysisk, fx på grund af udfordringer med mobilitet, dårligt helbred eller bare generelt for at minimere risikoen for smitte med corona-virus.

Hvordan kan I være med?
Hvis I som forening vil holde fx bestyrelsesmøder, frivillig-møder, planlægningsmøder eller bare mødes socialt, men foretrækker at undgå at mødes fysisk, tilbyder vi at hjælpe jer med at holde onlinemøder. Vi hjælper jer med indkaldelsen, sparrer med jer om, hvordan I får mest ud af mødet, og giver hjælp og support til jeres mødedeltagere, så de kan komme online og deltage.

Udover onlinemøderne får I tilbud om at deltage i udvalgte af Hillerød Musik & Teaters kulturelle arrangementer i efteråret via online streaming. Det vil sige, at I kan opleve teater og musik direkte hjemme fra jeres egen stue. 

Kontakt os for at høre mere eller lave en aftale.

Kontakt
Vil I som forening være med og have hjælp og støtte til at holde onlinemøder, online sociale aktiviteter og deltage i kulturelle arrangementer? Eller har du generelle spørgsmål til projektet? Så kontakt:

Projektkoordinator Thilde S. Hansen
Mail: tsh@frivilligcenter-hillerod.dk
Tlf.: 2750 8037 / 2257 6698 

Om projektet
Hjem-IT er et projektsamarbejde mellem Danske Handicaporganisationer Hillerød (og deres medlemsforeninger), Hillerød Musik & Teater, Hillerød Udsatteråd, frivilligcentrets IT-café (som er et samarbejde med Ældre Sagen Hillerød) og Frivilligcenter Hillerød.

Projektet løber i perioden 21. september-31. december 2020 og er blevet til med økonomisk støtte fra Slots- og Kulturstyrelsens pulje til kultur-, idræts- og foreningsaktiviteter til sårbare, udsatte og ældre under corona-krisen.

Danske Handicaporganisationer Hilleroed Musik Teater Udsatteraad Logo 2.04 300dpi ÆldresagenFcH cmyk ub

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube