International Work Camp – ”Mød verden lokalt”

Børnekulturfestival 09Frivilligcentret har, i et samarbejde med Hillerød Bibliotek, Klaverfabrikken og Børnehuset Buen, taget initiativ til at holde en International Work Camp i Hillerød i uge 26/27. 10-12 unge mennesker fra det store udland kommer til byen for at forberede og deltage i Hillerøds Sommerferieaktiviteter for børn i Kulturaksen og for at møde os lokale og vores smukke by.

I Kulturaksen planlægger vi at tilbyde byens børn et spændende og sjovt sommerferieprogram med værksteder (billedkunst, drama, graffiti, musik, sang, syning), udendørs legepladser (ramper til skateboards og løbehjul, live rollespil) og sociale hygge-zoner (brætspil, boglæsning) på biblioteket, i frivilligcentret, i Klaverbrikken og på vores fælles udearealer.

Foto fra børnekulturfestival i 2009

Der er en engageret planlægningsgruppe i gang med deltagere fra Kulturaksen, Børnehuset Buen, Adventure Park og Street-Lab. I kommer til at høre mere om dette samarbejde i løbet af foråret.

Hjælp til værtskabet

Vi vil rigtig gerne involvere lokale foreninger og borgere i at give work camp deltagerne gode oplevelser i vores by, natur og fællesskab. Vi hører gerne fra interesserede og særligt fra ungeforeninger/-grupper, som har lyst til at være med i løbet af de to uger. Kontakt Tine Liisberg: tl@frivilligcenter-hillerod.dk, /4824 1907.

 

 

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job