International Work Camp – ”Mød verden lokalt”

Børnekulturfestival 09I samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke har vi arrangeret en International Work Camp. Derfor får vi besøg af 12 unge fra bl.a. Mexico, Rusland og Sydkorea, der i ugerne 26 og 27 skal spille en aktiv rolle i planlægning og gennemførelse af sommerferieaktiviteter for Hillerøds børn i den første uge af juli.

Børnehuset Buen lægger hus til de unge, og Klaverfabrikken, Hillerød Bibliotek, Adventure Park, Street-Lab og Frivilligcenter Hillerød arbejder sammen om en forberedelsesuge med de unge i uge 26 og en masse sommerferieaktiviteter i uge 27 inden for i Kulturaksen og uden for på pladser og plæner.

I frivilligcentret vil Hillerød Skakklub spille gadeskak med børn og unge. Trivselsgrupperne byder inden for til to sessions med leg, snak og bagning sammen med de unge internationale gæster.

Foto fra børnekulturfestival i 2009

Hjælp til værtskabet
Vi vil rigtig gerne involvere lokale foreninger og borgere i at give work camp deltagerne gode oplevelser i vores by, natur og fællesskab. Vi hører gerne fra interesserede og særligt fra ungeforeninger/-grupper, som har lyst til at være med i løbet af de to uger. Kontakt Tine Liisberg: tl@frivilligcenter-hillerod.dk, /4824 1907.

Om Mellemfolkeligt Samvirkes Internationale Work Camps
En Work Camp er en mulighed for at rejse, møde nye kulturer og andre unge fra hele verden - og samtidig yde en frivillig indsats på et lokalt projekt i det land, man vælger at rejse til. Du kan læse mere om Mellemfolkeligt Samvirkes Internationale Work Camps på deres hjemmeside: https://www.globalcontact.dk/workcamp


FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job