Invitation til inspirationsaften for Hillerøds mænd 60+

Invitation mændDin gamle hobby savner dig, måske?

Hvilke af dine gamle hobbies og interesser fortjener at blive “genoplivet”, nu hvor du måske har bedre tid i dit liv? Er du kreativ, sporty, musikalsk eller god til at lave mad?
Kickstart en ny eller gammel hobby - sammen med andre!

Hvad gør dig glad og giver mening? Ved du det ikke? Har du glemt det? Eller er du nysgerrig på mere? Så kom og bliv inspireret og få kontakt til lokale fællesskaber sammen med andre mænd 60+ i Hillerød.

Mandag d. 3. juni kl. 16.00-19.30 i Kedelhuset, Fredensvej 12 B, Hillerød Vi sætter fokus på mænd og fællesskaber. Er du mand, over 60 år og bor i
 Hillerød Kommune, er du hermed inviteret til at deltage.

• Hør Andreas Hjorth Frandsen fortælle røverhistorier fra Siriuspatruljen om isbjørnes kærlighed til Nutella og hans egen hus-moskus, der kun forsøgte at slå ham ihjel to gange.

• Lad dig inspirere af andre mænd til en vej med energi og livskvalitet gennem deltagelse i byens mange foreninger og grupper

• Vær med til fællesspisning som afslutning på arrangementet.

Det er gratis at deltage - alle er velkomne.

Af hensyn til begrænsede pladser og fællesspisningen vil vi gerne have din tilmelding på 4824 1907 / epost@frivilligcenter-hillerod.dk med navn, tlf. og e-mail senest d. 28. maj.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Hillerød Kommune, GrønnegadeCentret, Ældre Sagen Hillerød og Frivilligcenter Hillerød.

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job