Online kaffemøder

Online kaffemøder med inspiration, hygge og gensynCoffee

Savner du også at møde nye og kendte glade ansigter over en kop kaffe og en god snak? Så tilmeld dig et (eller flere) af frivilligcentrets online kaffemøder. Konceptet er enkelt: Vi mødes online over en kop kaffe/te (som du selv står for at brygge) til et oplæg, en god historie eller et aktuelt tema (som vi i frivilligcentret søger for) og selvfølgelig hygge og en god snak.

Kommende kaffemøder og temaer

  • Torsdag 25. marts:

Tidligere kaffemøder

  • Torsdag 4. februar: Mød foreningen Hus Forbi
  • Torsdag 11. februar kl. 14.00-15.00: Hygiejne - tips og anbefalinger i en Corona-tid
  • Torsdag 25. februar kl. 14.00-15.00: Klimaaktivisme - hvad kan vi gøre? Marie og Oskar,der begge er engageret i klimagrupper i Hillerød og nationalt, lægger op til en snak om klimaaktivisme.

Tilmelding
Du tilmelder dig kaffemøderne fra gang til gang.

Skriv til e-post@frivilligcenter-hillerod.dk senest onsdagen før det kaffemøde, du vil deltage i. Husk at skrive, hvilken dato du vil deltage på og at oplyse dit navn, din forening/gruppe og din e-mailadresse.

Når du tilmelder dig, får du mere information om, hvordan du deltager online - og hvor du kan få hjælp, hvis du har brug for det.

 

Mød Hus Forbi over den første kop kaffe

Vi har til det første kaffemøde inviteret foreningen Hus Forbi, som ud over at være et nyt medlem i frivilligcentret, er en forening, der udgiver avisen Hus Forbi. Hjemløse (og tidligere hjemløse) sælger avisen på gaden og får dermed en mulighed for at tjene egne penge og have noget at stå op til. Foreningen er desuden et talerør for hjemløse og skaber debat og fokus på sociale udsatte. Mød bl.a. formanden for Hus Forbi og hør ham fortælle frit fra hoften om foreningens virke og formål – hvor der naturligvis også vil være mulighed for spørgsmål og en god snak.

 

Tilmelding

Send os en mail med dit navn, mail og gerne forening/gruppe til epost@frivilligcenter-hillerod.dk senest den 3. februar.

Inden Kaffemødet sender vi alle, der tilmelder sig, en e-mail med en udførlig vejledning og et link, som du skal bruge for at deltage. Har du brug for yderligere hjælp til at deltage, er du meget velkommen til at kontakte os. Så aftaler vi, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Håber vi ses over en god kop kaffe!

Om klimaaktivisme – hvad kan vi gøre?

To klimaaktivister - to generationer: Marie Schmidt på 47 år og Oskar på 19 år, der begge er engageret i klimagrupper i Hillerød og nationalt, lægger op til en snak om klimaaktivisme.

Mange går alene med deres bekymring om klimaet, og det kan være svært at snakke om eller sætte handling bag. Det ønsker de at råde bod på, ved at fortælle om deres egen motivation for at engagere sig i klimakampen, vise billeder fra nogle af de aktioner, som de har deltaget i bl.a. gennem ”gør-det -selv- bevægelsen”: ”Extinction Rebellion” og diskutere handlemuligheder nationalt og lokalt, f.eks. gennem Hillerød Klimanetværk, som består af mange små grupper. Der er plads til at dele tanker, ideer og konkret spørgsmål.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube