Introkursus i skak - midlertidigt udskudt

Hillerød SkakklubDu har måske fulgt med i Netflix-serien ”Dronninggambit”, eller måske har du længe haft lyst til at blive klogere på skak? Så har du nu mulighed for at lære mere om et af verdens ældste og mest fascinerende spil på et introkursus i Hillerød Skakklub.

Kurset giver dig et indblik i selve spillet skak og den forunderlige verden, som skak er – med stjerner, historie, studier og fornøjeligt spil med masser af udfordringer for spillere på alle niveauer. Samtidig giver kurset dig et unikt indblik i, hvad det vil sige at være med i et socialt foreningsfællesskab, hvor man samles om både en interesse og hyggeligt samvær.

 Hvem er kurset for?

Introkurset er for dig, der vil vide mere om skak, og som er nysgerrig på at blive en del af et fællesskab. Måske har du aldrig spillet før, eller måske har du en grundlæggende forståelse af spillet. Under alle omstændigheder får du en grundig indføring til skak i en ramme, hvor vi også sætter det socialt fællesskab i højsæde.

Praktiske informationer

Introkurset finder sted tirsdage ml. kl. 16.30-17.45 i Frivilligcenter Hillerød, Fredensvej 12 C, 1. sal. lokale 1.3. Vi skulle være startet i januar 2021, men corona-restriktionerne har udsat kurset, der forløber over syv gange dvs. hver tirsdag syv uger i træk. Det er gratis at deltage, men det er forpligtende på den måde, at vi forventer, at du, så vidt muligt, deltager de syv gange. Vi tager naturligvis højde for corona-restriktioner og deler gruppen op ved mere end ni deltagere.

Her på siden kan du få besked, når vi går i gang - eller send en mail til Hans E Jacobsen, hvis du er interesseret i at være med - så sender vi dig en mail, når vi går igang igen.

Vi har skakspil og materialer og sørger for, at der er te og kaffe, og plads til en hyggelig snak.

Hvordan tilmelder du dig?

Tilmeld dig på nyiskak.dk og vælg knappen "Skakintro" eller kontakt Hans Endrup Jacobsen på tlf. 5093 3851 eller formand@hillerodskakklub.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om kurset, Hillerød Skakklub og muligheden for at spille skak i fællesskab med andre.

Introkurset er baseret på et samarbejde mellem Hillerød Skakklub og Frivilligcenter Hillerød, hvor vi sammen arbejder for at åbne og synliggøre de lokale foreningsfællesskaber for flere.