Team Rotary Hillerød puljen

Team Rotary Hillerød blev dannet i 2013 af Hillerød Chr. IV Rotaryklub med det formål at oprette en pulje med økonomiske midler, der specifikt er rettet mod at støtte sociale foreninger eller grupper. Pengene fordeles af et udvalg med repræsentanter fra Hillerød Christian IV Rotaryklub og Frivilligcenter Hillerød.

I 2014 cyklede holdet for første gang turen fra Hillerød til Paris og indsamlede dengang ca. 210.000 kroner. I 2015 blev der indsamlet omkring 256.000 kroner, i 2016 blev der indsamlet 300.000 kroner, og i 2017 i alt cirka 200.000 kroner af kun 15 deltagende cyklister.

Pengene fra puljen fordeles af et udvalg bestående af repræsentanter fra både Hillerød Chr. IV Rotaryklub og Frivilligcenter Hillerød.

Ansøgning

Ansøgningsfrister vil blive annonceret på frivilligcentrets hjemmeside.

Ansøgningerne skal ikke opfylde nogen formkrav, men indeholde en kort og præcis beskrivelse af den aktivitet, der søges støtte til, herunder formål og budget, samt indeholde oplysninger om ansøgers identitet, cpr.nr. eller cvr.nr, adresse e-mail og telefonnummer samt bankkontonummer. Ansøgninger sendes til info@frivilligcenter-hillerod.dk. Idrætsforeninger kan ikke modtage støtte fra puljen.

Se betingelserne HER.

 

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job