Frivillig Topbanner

Se frivillige jobs i Hillerød Kommune

Eventfrivillig - for dig, der har et par timer eller en dag fra tid til anden

Har du nogle timer eller en dag til rådighed en gang i mellem, og vil du engagere dig frivilligt i events og begivenheder her i Hillerød Kommune? Det kunne fx være i forbindelse med Hillerød Slotssø Byfest, Østfestival eller Klaverfabrikkens udendørskoncerter.

Tilmeld dig og få besked pr. e-mail, når der er events nær dig, der mangler frivillige hænder. Det er uforpligtende at tilmelde sig mailinglisten – og du kan tage stilling fra event til event, om du har tid og lyst til at engagere dig som frivillig.

Klik her for at melde dig som eventfrivillig

Muligheden for at tilmelde sig som eventfrivillig tilbydes i samarbejde med Frivilligjob.dk. Derfor er det Frivilligjob.dk, der sender de mails, du modtager om eventfrivillig-jobs. Ønsker du ikke længere at være eventfrivillig, er det også hos frivilligjob.dk, du kan framelde dig mailinglisten (det fremgår af de mails, du modtager, hvordan du nemt framelder dig).

Søg frivillige - til foreninger, grupper og institutioner

Hvis du/I vil søge frivillige og oprette et frivilligjobopslag, skal det gøres gennem frivilligjob.dk

Klik her for at oprette frivilligjob

Har du/I tidligere oprettet et frivilligjob på siden, skal du/I logge ind med jeres brugernavn og kodeord. Nye brugere skal klikke på "opret opslag via tast-selv" og oprette et frivilligjob.

Kontakt frivilligcentret, hvis I har brug for hjælp og sparring til at komme i gang eller udforme et frivilligjob.

Alle frivilligjobs skal leve op til disse retningslinjer. Det er din garanti for, at der er tale om frivilligt arbejde i en frivillig forening, almennyttig organisation eller offentlig institution. Hvis du modtager dagpenge, kontanthjælp eller andre overførselsindkomster, vil vi anbefale dig at tale med din a-kasse eller jobcentret, før du udfører frivilligt arbejde.

 


Denne portal er blevet til i et samarbejde mellem frivilligjob.dk, Hillerød Kommune og Frivilligcenter Hillerød. 
Frivilligjob logo farve 500x160pxhillerød kommune NyFcH cmyk ub

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job