Mød en frivillig

 Klik på billederne og se portrætterne af de frivillige. Portrætterne er hentet fra frivilligcentrets nyhedebreve.

louise larsen moed frivilligLouise Larsen er mor til to drenge, og ingen af hendes jævnaldrende i omgangskredsen har endnu fået børn. Gennem sit frivillige arbejde som tovholder i mødregruppen Mamma Mia har hun fået mulighed for dele fødsels- og barselstanker med ligesindede:

 "Jeg håber, mine erfaringer kan hjælpe andre, og at jeg som en glad og udadvendt pige kan skinne igennem, så der bliver skabt en god og hyggelig stemning. Jeg er blevet frivillig. Fordi jeg føler, jeg har noget at give, og fordi det giver god mening i forhold til min uddannelse til administrationsøkonom."

 

 

 

birgitte frank moed frivilligBirgitte Frank står bag sprog- og netværkscafeen, som hver mandag samler nydanskere, der har brug for hjælp til at forstå det danske sprog og øge kendskabet til det danske samfund og kultur:

"Der eksisterer et reelt behov for at møde danskere ansigt til ansigt."

 

 

 

 

  

camilla fabricius moed frivilligCamilla Fabricius tog i september 2012 initiativ til en lokalafdeling af HSP-foreningen, som hun er formand for. Foreningen henvender sig til særligt sensitive personer og arrangerer blandt andet foredrag, workshops og cafemøder:

 "Jeg har aldrig før været frivillig eller været medlem af en forening, men jeg har aldrig følt mig så værdsat som nu. Desuden møder jeg hele tiden nye mennesker, der har det lige som jeg."

  

 

 

 

 

Mia Garbos og Stine Overgaard Dahl udgør tilsammen formandskabet i Ventilen, der er et mødested for ensomme unge mellem 15 og 25 år. De finder arbejdet utroligt givende og opfatter det som en del af deres egen dannelses- og modningsproces: 

mia garbos moed frivilligMia:

"Jeg var lige kommet ud af et kæresteforhold og ville gerne i gang med noget, der handlede om andre end mig selv. På frivilligjob.dk så jeg noget om Ventilen, og det syntes jeg lød godt. Ensomhed er noget, vi alle kender og kan forholde os til."

 

 

 

 

 stine overgaard dahl moed frivilligStine:

"Min psykologilærer på gymnasiet fortalte om Ventilen, og det lød meget spændende, så det ville jeg gerne være med til at støtte."

 

 

 

  

 

elsebeth holm moed frivilligElsebeth Holm har fået overskud til at gå ind i bestyrelsesarbejdet i den nordsjællandske afdeling af autismeforeningen, efter hendes datter er startet på gymnasiet:

”Mange, der har noget på hjerte, kan have en tendens til at tale hele tiden. Det er også vigtigt at kunne lytte.”

 

 

 

 

 

bent kauffmann moed frivilligBent Kauffmann fra Røde Kors og Grænseforeningen har deltaget i frivilligt arbejde, siden han var 9 år. På Frivillig Fredag modtog han  kommunens frivilligpris 2013:

"Ud over at være hyggeligt og rart betyder det frivillige arbejde, at man får nogle gode bekendtskaber og etablerer netværk."

  

 

 

 

 

boerge j moed frivilligBørge Jensen, formand for Hillerød Kunstforening gennem 12 år, foretrækker at udstille nulevende kunstnere. Dem kan man diskutere udstillingerne med:

”Jeg vil gerne gøre Hillerød kendt for at gøre noget ved kulturen og ønsker at udvide kendskabet til flere kunstnere. Det er mig en stor fornøjelse at kunne udstille til glæde for Hillerøds borgere.”

 

 

 

 

 

ruth n moed frivilligRuth Nielsen, tovholder i Åbent Atelier og cykler derudover hver uge med Frihjul. En gang om måneden dyrker hun slægtsforskning i frivilligcentret.

"Man møder hele tiden nye mennesker, og det betyder meget socialt, at man har mulighed for at være sammen med andre om fælles aktiviteter."

 

 

 

 

lisbet kragh moed frivilligLisbet Kragh fra Hjernesagen bruger ved siden af sit fuldtidsjob en dag om ugen på Viemosegård lige uden for Hillerød:

"Når de kommer tilbage efter ferien og siger, at de bare har ventet på at vi åbnede igen, så smelter jeg bare."

 

 

 

 

 

ejner moed frivilligEjner Nielsen fra GrønnegadeCenteret modtog på Frivillig Fredag kommunes frivilligpris for 2014:

"Det giver nye input at komme ud blandt andre. Ellers ville vi gå rundt og blive sære".

 

 

 

 

 

alejandro moed frivilligAlejandro Martinez fra Mexico var blandt andet frivillig i Frivilligcenter Hillerød:

"Jeg regner med at komme til Danmark eller Holland for at tage en mastergrad”.

 

 

 

 

 

 

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job