Åbent atelier

aabent atelierÅbent Atelier skaber rammerne for et kreativt miljø i hyggelige og uformelle omgivelser. Her kan du udfolde dig i fællesskab med andre - vi tegner og maler (akvarel eller akryl), laver collager, papirklip o.lign. Der er ingen undervisning, men gensidig inspiration og erfaringsudveksling.

Åbent Atelier er for både begyndere og øvede voksne, som ønsker at blive del af et kreativt fællesskab. Større børn er velkomne sammen med deres forældre eller andre voksne, de er fortrolige med - men skal være gamle nok til at kunne indgå i det kreative fællesskab.

Det åbne atelier koordineres og ledes af et team af frivillige tovholdere, som deltager på lige fod med deltagerne - de sørger for at skabe rammerne og kender husets faciliteter.

Tovholderne er: Bitten Wøldike Schmith og Ruth Nielsen. De kan kontaktes ved personlig henvendelse tirsdage mellem 9.30 - 14 i Frivilligcenter Hillerød.

Vi opfordrer alle brugere af Åbent Atelier til at melde sig ind i frivilligcentret. Du betaler et symbolsk beløb til kaffekassen og udgifter til egne materialer, som du selv medbringer. Der er staffelier til rådighed.

Download vores brochure her.

Se udsendelse på TV Nordsjælland HER.

 

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job