Cykelgruppen Fri-hjul II

fri hjul II

Cykelgruppen "Fri-hjul II" er en åben gruppe for cyklister i Hillerød, der gerne vil køre ture sammen. Gruppen er stiftet i september 2013, fordi Cykelgruppen ”Fri-hjul” , der kører om torsdagen, efter fem år er overtegnet.

Formålet med cykelgrupperne er at give Hillerøds borgere en chance for at få cyklen ud af skuret og (gen)opdage cyklen som et naturligt transportmiddel i hverdagen og ikke mindst få styrket krop og sjæl gennem motionsture i lokalområdet.

Cykelgruppen er målrettet folk, som gerne vil være del af et fællesskab af cyklister.

Deltagerne mødes i Frivilligcenter Hillerød om fredagen lidt før kl. 10; - snakker, drikker kaffe/te og starter på cykelturen kl. 09:50 (Så kan vi nå at cykle i gågaden inden kl. 10.) Turenes længde er normalt 18-25 km. Med en pause undervejs kommer deltagerne tilbage til Frivilligcenteret ca. kl.12. Der er normalt altid planlagt en rute, som er sendt ud med e-mail i forvejen og ruten er både beskrevet i ord og vist på et kort.

Den nye gruppe, ”Fri-hjul II” genbruge de ruter, som allerede er lavet og kørt om torsdagen.. Det er gratis at være med nogle gange, men ellers koster det 50,- kr pr. år at deltage. Det dækker kaffe, gruppe-medlemsskab af frivilligcentret, tryk af foldere, faciliteter og udstyr etc.

Der er med andre ord en chance for at få motion på en hyggelig og enkel måde sammen med andre.

Alle Hillerødborgere kan deltage uanset alder og køn - de eneste forudsætninger er, at du har en cykel og kan klare en cykeltur på 20 km på et par timer. Vi kører fortrinsvis på cykelstier og skovveje, - på helt almindelige cykler og i alm. tøj.

Gruppen er medlem af frivilligcentret som en netværksgruppe med Tim Karl som frivillig tovholder og igangsætter.

Se folder HER og besøg os på Facebook

 

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube