It-cafeen

it cafeFrivilligcentrets IT-café har til formål at hjælpe og understøtte alle interesserede borgere i Hillerød til at kunne begå sig i den digitale verden.

Derfor tilbyder vi hver onsdag hjælp og støtte til at komme i gang med at bruge en computer, til at komme videre med de gængse programmer og til at løse problemer med din computer.

IT-caféen henvender sig til alle borgere i Hillerød, der enten ønsker at komme i gang ved tastaturet eller kredser om at købe den første eller en ny pc, tablet eller smartphone, men mangler uvildig rådgivning om produkter og muligheder.

IT-caféen er også for den (lidt) mere erfarne bruger, som savner færdigheder på de gængse såvel som de nyeste programmer.

IT-caféen råder over fire pc’er med opdaterede programmer. Vores trådløse netværk gør, at du som bruger også kan medbringe og benytte din egen pc, tablet eller smartphone.

I IT-caféen kan man modtage åben og indviduel it-rådgivning og hjælp til løsning af akutte problemer med sin pc, tablet eller smartphone, hjælp med programmer og apps, hjælp til opdatering af styresystemer, oprydning i mapper og lignende. Cafeen er åben onsdage kl. 10.00 - 14.00.

Det er gratis at benytte IT-caféen. Man kan købe kaffe/te og lidt sødt for 10 kr.

IT-cafeen ledes af Richard Haagensen (tovholder) og Daniel Andersen.

Download IT-cafeens folder her.

Se klip fra TV Nordsjælland om seniorsurfdag, der blev holdt af It-cafeen.

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job