Flittige fingre

strik webSnup termokanden, tæppet og dit strikketøj, hækleri eller broderi og hyg dig i selskab med andre i nogle timer udendørs.

Vi mødes torsdage kl. 10.00-12.00 på græsset foran Frivilligcenter Hillerød (i tilfælde af regn eller voldsom blæst mødes vi indendørs i frivilligcentret).

Vi er et socialt fællesskab med plads til snak, hygge og deling af tips og tricks. Vi hjælper og inspirerer hinanden, så kom og vær med hvis du mangler ideer til dit næste projekt, er stødt på problemer i en opskrift, er nybegynder og mangler vejledning eller bare vil nørkle sammen med andre. Alle er velkomne uanset niveau, og man møder bare op uden tilmelding.

Vi overholder de gældende corona-restriktioner. Bemærk, at du skal have corona-pas, når/hvis vi sidder indendørs i frivilligcentret).

Vil du være tovholder for gruppen? Som tovholder fungerer du som "bindeled" mellem frivilligcentrets sekretariat og gruppen. At være en tovholder er ikke særligt krævende eller svært - og du forpligter dig ikke til at møde op hver gang. Tag kontakt for at høre mere.

Kontaktperson: Thilde Hansen, Frivilligcenter Hillerød, tsh@frivilligcenter-hillerod.dk, tlf. 2750 8037 (man-tors kl. 10-16).