imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Er du studerende, dagpengemodtager eller efterlønner ?

Er du studerende på ungdomsuddannelse, dagpengemodtager eller efterlønner? Og overvejer du at engagere dig som frivillig i en forening, en gruppe eller et projekt? Så er der nogle regler og muligheder, du skal være opmærksom på!

Studerende på ungdomsuddannelse

Hvis du er studerende på en ungdomsuddannelse, er fyldt 18 år og lægger mindst 30 timers frivilligt arbejde et sted, kan du få et frivilligbevis fra Projekt Frivillig. Det kan vedlægges dine ansøgninger til studier og arbejde. Du printer beviset fra www.projektfrivillig.dk, får din leder til at underskrive det og kontakter frivilligvejlederen eller studievejlederen på dit studie.

Dagpengemodtager

Som dagpengemodtager kan du udføre frivilligt arbejde fire timer om ugen. Det skal være arbejde, som ikke kan udføres af en lønnet medarbejder i den pågældende organisation. Fortæl din a-kasse på forhånd, at du har tænkt dig at engagere dig som frivillig. Læs mere her.

Efterlønner

Er du på efterløn, kan du udføre frivilligt arbejde fire timer om ugen. Det skal være arbejde, som ikke kan udføres af en lønnet medarbejder i den pågældende organisation. Fortæl din a-kasse på forhånd, at du har tænkt dig at engagere dig som frivillig. Læs mere her.