imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rådgivning

I denne kategori finder du tilbud om rådgivning f.eks. om økonomi, jura eller it samt rådgivning af social karakter.

Advokathjælpen
Aktivitet og formål: Hillerøds Advokater giver gratis og anonym retshjælp
Bisiddergruppen
Aktivitet og formål: Alle over 18 år har ret til en bisidder i mødet med det offentlige. Det vil sige en uvildig person, der kan fungere som et par ekstra øjne og ører, når borgeren står over for en myndighed som eksempelvis en sagsbehandler, visitation i eget hjem, en læge eller advokat.
Familierådgivningen
Aktivitet og formål: Har du/I også udfordringer i livet, som du/I har lyst til at dele med os?
Kræftrådgivningen
Aktivitet og formål: Tilbyder individuelle eller par- og familiesamtaler med kræftramte, pårørende, efterladte eller andre, som er berørt af kræft. Desuden er det muligt at deltage i relevante gruppefora
Offerrådgivningen Nordsjælland
Aktivitet og formål: Vi rådgiver ofre, pårørende og vidner der har været udsat for en forbrydelse. Det kan være indbrud, tyveri, tricktyveri, overfald, voldtægt, hævnporno, mobning, trafikuheld eller andre traumatiserende oplevelser.
Sind Nordsjælland
Aktivitet og formål: Åben anonym rådgivning Tirsdage kl. 16-18 og torsdage kl. 14-17
Økonomisk Råd og Vejledning
Aktivitet og formål: Et hold frivillige med en professionel baggrund tilbyder hver tirsdag kl. 16.30 - 18.30 råd og vejledning om økonomi. Det kan dreje sig om opstilling af budget, gennemgang af selvangivelse eller overblik over økonomien ved skilsmisse, dødsfald eller arbejdsløshed.