imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

 

Boligsocialt arbejde

I denne kategori finder du tilbud om rådgivning og sociale aktiviteter inden for det boligsociale arbejde. Her finder du både tilbud til beboere i et afgrænset geografisk område og tilbud i beboerhuse eller beboerforeninger.

Bydelsmødrene café og samtaler
thumb_Bydelsmødre
Aktivitet og formål: Bydelsmødrene lytter og støtter dig gennem hjælp til selvhjælp - og arrangerer aktiviteter og cafe for kvinder i Brohuset. Få en snak om børneopdragelse, kost, motion eller kontakt til kommunen. Styrk dit danske sprog og udvid dit lokale netværk.
Bydelsmødrene morgencafé
thumb_bydelsmodrene
Aktivitet og formål: Kom og få en kop kaffe eller the, lidt morgenbrød og en god snak. Der er også et tal dansk bord – og vi har brug for nogle, der taler godt dansk, til at sidde ved bordet.
Café Mødestedet
Aktivitet og formål: Sprogcafé for ny-danskere i Grønnevang Kirke
Den Boligsociale Fonds Frivillige
Aktivitet og formål: Tilbud om rådgivning og sociale aktiviteter indenfor området psykisk sårbare.
Gratis dansk i Brohuset
Aktivitet og formål: Det er dansk på 9 klasses niveau, men der er også plads til deltagere på et lavere niveau. Der er gratis FVU dansk hver fredag Der er plads til flere deltagere, så kom forbi fredag og meld dig til.
Gymnastik for kvinder
Aktivitet og formål: Gymnastik i Østhuset for alle kvinder med alle nationaliteter og i alle aldre.
Hillerød Almennyttige Boligselskab
Aktivitet og formål: Alle aktiviteter der er åbne for alle i Kongevænget.
Kvinde og familieaktiviteter i Østhuset
Aktivitet og formål: Empowerment via fællesspisning, godtgørende arbejde samt rådgivning: "Walk and Talk" samtaler, diplomkurser m.m.
Venligboerne i Hillerød
Aktivitet og formål: Et fællesskab der står for en bred vifte at initiativer som alle har det formål at bygge bro mellem mennesker.