imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

 

Handicap

I denne kategori finder du tilbud målrettet mennesker med handicap, f.eks. information og oplysning, rådgivning og vejledning, netværk og sociale aktiviteter. Her finder du også interesseorganisationer.

ADHD-foreningen Nordsjælland
Aktivitet og formål: At skabe forståelse for og faktisk forbedring af forholdene for mennesker med ADHD og deres pårørende.
Alzheimerforeningen Hillerød
Aktivitet og formål: Motion ” Bevæg dig – bevar dig” hver tirsdag kl. 14 -16 i Frivilligcenter Hillerød Torsdagscafe – den anden torsdag i måneden kl. 15-17 i Frivilligcenter Hillerød Søndagstræf - hver fjerde søndag i måneden
Dansk Blindesamfund Nordsjælland
Aktivitet og formål: At varetage blinde og svagtsynedes interesser for herigennem at sikre ligestilling med andre borgere i samfundet og mulighed for selvbestemmelse over eget liv.
Handiklubben
thumb_logo
Aktivitet og formål: At få handicappede ud af hjemmet og møde andre.
Hillerød Handikap Idrætsforening
Aktivitet og formål: Bordtennis og svømning
Hjernesagen i Nordsjælland
Aktivitet og formål: : Tirsdage og torsdage kl. 10.00 - 15.30. Stolegymnastik, sang & musik, tegning & maling, IT, husflid herunder trædrejeværksted, kulturelle arrangementer, udflugter, ferietur og holdtræning i varmtvandsbassin.
LEV Hillerød/Allerød
Aktivitet og formål: Landsforeningen LEV arbejder for forbedring af livsbetingelserne for børn og voksne med udviklingshæmning og deres pårørende. Aktiviteter: Selvhjælpsgrupper for pårørende, rådgivning, kurser og samvær.
Ordblinde/Dysleksiforeningen Hillerød
Aktivitet og formål: Foreningen arbejder for en generel anerkendelse af ordblindhed og for at udbrede kendskabet til vilkår og muligheder for ordblinde.
Scleroseforeningens lokalafdeling Nordsjælland Øst
Aktivitet og formål: Netværk, info og fundraising
SIND Hillerød/Allerød Lokalforening
Aktivitet og formål: Skabe forståelse og tolerance for sindslidende og deres pårørende, SIND arbejder for trivsel, forebyggelse og rehabilitering.
Stomiforeningen COPA
Aktivitet og formål: At hjælpe og vejlede stomiopererede før og efter operation.
Søndagstræf - demensnetværk Hillerød
Aktivitet og formål: Mødes for at hygge, snakke, synge eller opleve sammen med andre i samme situation