imagefp5Kontakt os:

Log på

Misbrug & afhængighed

I denne kategori finder du tilbud om f.eks. fællesskaber, selvhjælpsgrupper og rådgivning til dig, der ønsker at komme ud af et misbrug eller en afhængighed og/eller at undgå tilbagefald.

AA region Nordsjælland + Al-Anon
Aktivitet og formål: Formål: Hjælp til folk, der gerne vil holde op med at drikke. Aktivitet: Oplysning, Rådgivning
ACA/ voksne børn af alkoholikere
Aktivitet og formål: Voksne børn af alkoholiseret eller anden dysfunktionel familie. Socialt samvær og støtte til at komme videre i livet. Interesserede møder bare op.
Al-anon – pårørendegruppe til Alkoholikere
thumb_alanon01
Aktivitet og formål: Selvhjælpsgruppe for pårørende til alkoholikere
Alateen – teenagepårørende gruppe til Alkoholikere
thumb_alanon01
Aktivitet og formål: Selvhjælpsgruppe for teenagere pårørende til alkoholikere
CA
Aktivitet og formål: Selvhjælpsgruppe for misbrugere, der er ville være stoffri, interesserede møder bare op
Hillerød Lænken
Aktivitet og formål: Socialt samvær i et Fællesskab uden alkohol. Samtale med andre pårørende- som selv har været berørt af problemer med alkohol. Arrangementer lokalt og sammen med andre Lænke foreninger bla. udflugter, kurser, foredrag og ferier.
NA
Aktivitet og formål: Selvhjælpsgruppe for misbrugere, der er eller vil være stoffri. Interesserede møder bare op