Julehjælp

JulehjaelpEr din økonomi trængt, så der er brug for støtte til at komme godt igennem julen, er julehjælp måske en mulighed for dig.

Der er flere foreninger, kirker og organisationer - både lokalt og landsdækkende - der uddeler julehjælp til værdig trængende. Det er forskelligt, hvem de deler ud til, og hvilke krav man skal opfylde for at komme i betragtning til at modtage julehjælp. Kriterier, information om ansøgning og ansøgningsfrist fremgår af de enkelte foreningers og organisationers hjemmesider.

Har du brug for hjælp til at lave en ansøgning om julehjælp? Kontakt os i Frivilligcenter Hillerød på epost@frivilligcenter-hillerod.dk eller tlf. 2750 8037, og så vil vi forsøge at finde nogen, der kan hjælpe dig.

Lokale muligheder for julehjælp

AliveKirken i Hillerød: Julehjælpen uddeles hvert år ved juletid til økonomisk trængte personer/familier i Hillerød, Ølstykke og omegn. 

Grønnevang Kirke: Julehjælpen uddeles først og fremmest til enlige/par på overførselsindkomst med børn under 18 år.

Ullerød Kirke/Ullerødgruppen: Personer/familier, der er betrængte i julen og som bor i Ullerød sogn kan søge kirkens menighedspleje om hjælp til at holde jul.

Røde Kors Hillerød: Har du og din familie brug for julehjælp i 2019, skal du kontakte din lokale Røde Kors afdeling.

Skævinge og Lille Lyngby kirker: Menighedsplejen er en kontant håndsrækning til julehjælp for borgere i Skævinge & Lille Lyngby sogne, der er medlemmer af folkekirken.

Jul for Alle: Gratis juleaftensarrangement for alle med hjemmelavet dansk julemiddag og risalamande samt gaver til alle børn. Tilmelding påkrævet.

Stop spild lokalt: Uddeling af overskudsmad fra supermarkederne til folk, der har svært ved at få pengene til at række til julemaden mandag d. 23. december kl. 20.00-23.00 i Kedelhuset, Fredensvej 12b, 3400 Hillerød. Foreningen kan ikke love, at der er julemad til alle, men vil bestræbe sig på, at der er mad til alle. Interesserede må meget gerne melde sig til enten via begivenheden på Facebook  eller ved at kontakte tovholder Henriette på odas.mad@gmail.dk eller tlf. 3014 5404.

Landsdækkende

Mødrehjælpen: Julehjælp til økonomisk trængte børnefamilier.

Frelsens Hær: Julehjælp til økonomisk trængte familier.

Blå Kors: Julehjælp til familier på overførselsindkomst, som mangler penge til gaver og mad. Julehjælpen gives kun til familier med hjemmeboende børn under 18 år.

Dansk Folkehjælp: Julehjælp til enlige forsørger på overførselsindkomst med hjemmeboende børn under 18 år.

Foreningen til Støtte for Mødre og Børn: Du kan søge om at modtage julehjælp fra Foreningen til Støtte for Mødre og Børn.

Børnesagens Fællesråd: Julestipendium til eneforsørgere til børn under 18 år, der modtager kontanthjælp, dagpenge, sygedagpenge, førtidspension eller en anden lav ydelse og har brug for økonomisk hjælp.

Nissepakken.dk: Pakkekalendere til familier i Danmark med børn i alderen 3-8 år, der har et behov for hjælp. Pakkekalenderen vil bestå af brugte sager, som familier i Danmark har doneret.

Julehjælpen.dk: Julehjælpen formidler kontakt mellem donorer og værdigt trængende familier i hele Danmark. Du kan via Julehjælpen enten donere eller ansøge om hjælp i form af legetøj, tøj, gavekort og alle de mange andre genstande, der bliver doneret af private samt virksomheder.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube