Bliv gruppeleder/igangsætter

I efteråret 2018 udbyder vi et kursus i ledelse af trivselsgrupper for børn, unge og voksne.

Hent detaljeret kursusbeskrivelse inkl. detaljer om pris, tilmelding, datoer og sted her.

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at støtte børn, unge og voksne i arbejdet med trivsel og mestring gennem samarbejde og fælles refleksion i en gruppe af ligesindede. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med mennesker.

Som deltager bliver du introduceret til at arbejde med trivselsgrupper for børn, unge og forældre. Du får introduktion til selvhjælpsarbejdet og hvordan du forventes at arbejde med selvhjælp i forhold til børn og unge, som vi i Hillerød har valgt at kalde trivselsgrupper.

Kurset løber over fire fredage i september og oktober: Fredag d. 7. september, fredag d. 14. september, fredag d. 28. september og fredag d. 5. oktober - alle dage kl. 9.30-15.30

Det er gratis at deltage for (kommende) gruppeledere i Frivilligcenter Hillerød. Prisen for gruppeledere og igangsættere fra lokale foreninger i Hillerød eller frivilligcentre i Nordsjælland er kr. 1.800. For kommunalt ansatte deltagere er prisen 2.500 kr.

Tilmelding senest 24. august 2018 til epost@frivilligcenter-hillerod.dk med oplysninger om navn og evt. forening. Tilmeldingen er bindende.


Har du lyst til at engagere dig i børn og unges trivsel i Hillerød? Er du lyttende, rummelig og psykisk robust, så er du måske vores nye gruppeleder i trivselsgrupper for børn eller unge?

Hvis du overvejer at engagere dig som gruppeleder for en trivselsgruppe, og du kontakter os – så inviterer vi dig til en samtale med vores børne- og ungekoordinator for at afstemme forventninger til dig – og hvad du kan forvente af os, hvis du engagerer dig som gruppeleder.

Vi forventer af du som (kommende) gruppeleder:

  • er åben, imødekommende og empatisk
  • har lyst til at engagere dig i og gøre en forskel for børn og unge
  • er lyttende, rummelig og psykisk robust
  • deltager i vores fire-dages kursus for gruppeledere
  • kan afsætte to timer hver anden uge i otte uger (når du er involveret i at lede en trivselsgruppe) samt lidt forberedelsestid
  • deltager i supervisionsmøder hver sjette uge
  • overholder tavshedspligten, og at du accepterer, at vi indhenter børneattest

Vi tilbyder løbende kursus for nye frivillige i regi af vores landsforening Frise (Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark). I Hillerød arrangerer vi kurser og uddannelse, der er målrettet samtaler med børn og unge. På kurserne lærer du om selvhjælps værdier og metoder og får konkrete værktøjer til opgaven som gruppeleder af en trivselsgruppe for børn og unge.

Læs om Ann Schrøders oplevelse af at være frivillig gruppeleder.

Er du interesseret i at blive frivillig gruppeleder, så kontakt Frivilligcenter Hillerød på i tlf. 4824 1907, eller skriv en mail til: selvhjaelp@frivilligcenter-hillerod.dk og få en aftale.

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job