COVID-19: Information og retningslinjer

Opdateret den 4.august 2021

Vi er næsten tilbage til normale tilstande hvad angår regler for færdsel, møder og aktiviteter i frivilligcentret. Kravet om mundbind og coronapas forsvandt inden sommerferien, og nu er der heller ikke længere kvadratmeterkrav for aktiviteter, hvor deltagerne primært sidder ned.

Der er dog stadig krav om 2 kvadratmeters gulvareal pr. person ved stående aktiviteter som fx motion. Anbefalingen om at holde mindst 1 meters afstand (og gerne 2 meter om muligt) gælder også fortsat, så vi beder alle om at tage hensyn til dette. Husk også fortsat den gode håndhygiejene, udluftning og rengøring af kontaktflader.

Du kan se de aktuelle retningslinjer for brug af frivilligcentrets lokaler og rammer her
Vejledning til at håndtere en positiv Corona-test i regi af Frivilligcenter Hillerød

Hvis du har symptomer på sygdom eller har været i kontakt med en, der er bekræftet smittet med COVID-19, bedes du undlade at komme i frivilligcentret. Hvis du selv har symptomer, skal du gå i selvisolation og sørge for at blive testet med en PCR-test - også selvom du er færdigvaccineret.

Vi har udarbejdet en Corona-vejledning til, hvad vi gør, hvis nogen, der kommer i Frivilligcentret, bliver konstateret smittet med corona-virus. Vejledningen er baseret på de retningslinjer, der kommer fra Sundhedsstyrelsen. Udgangspunktet er, at man selv står for egen smittesporing, men det kan ske, at man selv (eller et barn) fx har deltaget i et møde eller en gruppe i huset, og ikke kender de andre personligt i gruppen. Så er vi naturligvis behjælpelige med smittesporing.

Klik her for at læse vejledningen

For mere information ifm. COVID-19

Følg Sundhedsstyrelsens retningslinjer for, hvornår du har været i smittefare og evt. selv skal testes for COVID-19. Du finder retningslinjerne her. Du kan også læse mere om forebyggelse og behandling af corona og COVID-19 her.

Er du i tvivl, har du spørgsmål om brugen af lokalerne, eller har du spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores håndtering af risikoen for corona-smitte, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 2750 8037 eller på: epost@frivilligcenter-hillerod.dk