COVID-19: Information og retningslinjer

Frivilligcentret er genåbnet pr. 21. maj 2021 - men under særlige retningslinjer

Opdateret den 14. juni 2021

Den 21. maj genåbnede Frivilligcenter Hillerød for frivillige foreninger og gruppes aktiviteter og møder. Det betyder bl.a. at sekretariatet atter kan træffes fysisk og pr. telefon i åbningstiden - og at alle medlemsforeninger og -grupper igen kan booke lokaler og genoptage møder og aktiviteter i frivilligcentrets rammer.

Gældende retningslinjer for brug af lokaler og faciliteter

For at vi kan passe på hinanden - og samtidig overholde de gældende regler og anbefalinger fra myndighederne - har vi lavet nogle retningslinjer, som vi beder alle, der kommer i huset, om at følge.

Klik her for at læse de aktuelle retningslinjer for brug af frivilligcentrets lokaler og rammer

Særligt vedr. coronapas og mundbind/visir
Du behøver ikke bære mundbind/visir eller have gyldigt coronapas for at færdes eller deltage i aktiviteter i frivilligcentret.

  • Kravet om mundbind/visir er pr. 14. juni 2021 ophævet på alle områder undtagen i den kollektive transport, når man ikke sidder ned.
  • Kravet om coronapas er pr. 14. juni 2021 ophævet for fritids- og foreningsaktiviteter (dog ikke idræt).
Vejledning til at håndtere en positiv Corona-test i regi af Frivilligcenter Hillerød

Hvis du har symptomer på sygdom eller har været i kontakt med en, der er bekræftet smittet med COVID-19, bedes du undlade at komme i frivilligcentret. Hvis du selv har symptomer, skal du gå i selvisolation og sørge for at blive testet med en PCR-test - også selvom du er færdigvaccineret.

Vi har udarbejdet en Corona-vejledning til, hvad vi gør, hvis nogen, der kommer i Frivilligcentret, bliver konstateret smittet med corona-virus. Vejledningen er baseret på de retningslinjer, der kommer fra Sundhedsstyrelsen. Udgangspunktet er, at man selv står for egen smittesporing, men det kan ske, at man selv (eller et barn) fx har deltaget i et møde eller en gruppe i huset, og ikke kender de andre personligt i gruppen. Så er vi naturligvis behjælpelige med smittesporing.

Klik her for at læse vejledningen

For mere information ifm. COVID-19

Følg Sundhedsstyrelsens retningslinjer for, hvornår du har været i smittefare og evt. selv skal testes for COVID-19. Du finder retningslinjerne her. Du kan også læse mere om forebyggelse og behandling af corona og COVID-19 her.

Er du i tvivl, har du spørgsmål om brugen af lokalerne, eller har du spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores håndtering af risikoen for corona-smitte, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 2750 8037 eller på: epost@frivilligcenter-hillerod.dk

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube