Lån af lokaler

Frivilligcentret råder over syv lokaler. For at kunne booke dem skal man være medlem.
Lokalerne er til rådighed mellem kl. 7 og 24.

Sådan booker man:

Skriv til epost@frivilligcenter-hillerod.dk med oplysninger om følgende:

  • foreningens navn
  • navn på kontaktperson
  • tlf. og e-mail
  • arrangementets indhold
  • forventet antal deltagere
  • tidsrum 

Klik eventuelt på bookingoversigten for at se, om det ønskede lokale er ledigt den pågældende dag.

Fem af lokalerne ligger på 1.sal. Der er elevator i huset, så gangbesværede, kørestole og barnevogne kan uden problemer benytte lokalerne.

Lokalerne kan ikke udlånes til private arrangementer eller fester. Se de generelle retningslinjer for lån og brug af frivilligcentret HER. 

Se fotos og oversigt over lokalerne HER.

Der er følgende lokaler:

0.1  Plads til cirka 20 personer. Værkstedet er forsynet med høvlebænk, værktøj, staffelier, pensler m.m. og er især egnet til arrangementer af kunstnerisk og kreativ karakter som eksempelvis maling, tegning, træsløjd og håndarbejde.

0.2  Plads til cirka 40 personer. Lokalet har klaver og er møbleret med cafeborde og forsynet med projektor, whiteboard og lærred samt hjertestarter. Egnet til foredrag og undervisning. Cafeen er også frivilligcentrets centrale lokale med blandt andet reception og telefon, så der kan være en del uro i åbningstiden.

1.1 Mødelokale med plads til otte personer. Lokalet er forsynet med whiteboard og egnet til bestyrelsesmøder og lignende.

1.2 Mødelokale med plads til cirka 20 personer er forsynet med whiteboard

1.3 Plads til cirka 20 personer i bevægelse. Den ene væg udgøres af et stort spejl, der kan dækkes af et forhæng, og lokalet er især velegnet til gymnastik, dans og andre aktiviteter, der kræver plads til bevægelse. Rummet er forsynet med madrasser og lærred. Stole og borde kan stilles op til arrangementer, der ikke kræver plads til store armbevægelser. Så er der plads til cirka 35 personer.

1.4 Mødelokale med plads til cirka 10 personer. Lokalet er forsynet med whiteboard og egnet til bestyrelsesmøder og lignende.

1.5 Mødelokale med plads til cirka 10 personer rundt om mødebordet. Lokalet er forsynet med tv og white board. Desuden er indrettet sofahjørne og reoler med legetøj og læsestof.

Derudover er det muligt at leje Kedelhuset til større arrangementer som seminarer, kurser, generalforsamlinger, årsmøder og lignende.