Aktuelle workshops og kurser i frivilligcentret

Herunder kan du se de aktuelle workshops og kurser i frivilligcentret, som du kan deltage i. 

fyraftenskurser 2018

I 2018 har Frivilligcenter Hillerød strategisk fokus på, hvordan foreninger kan blive endnu bedre til engagere flere frivillige og skabe meningsfulde fællesskaber. Som en del af dette fokus, inviterer vi til workshop om Frivilligjob.dk.I foråret blev der desuden holdt en række fyraftenskurser om ledelse, rekruttering og fastholdelse af frivillige.

Du kan læse mere om tidligere workshops og kurser her.

Kursus: Ledelse af peer frivillige

Som leder for frivillige peers – dvs. frivillige, der bruger egne personlige livserfaringer til at støtte andre i samme livssituation - har man brug for viden om de særlige motivations- og ledelsesformer, som denne type frivillige kalder på. Dette kursus giver inspiration og værktøjer til arbejdet med at motivere og udvikle peer frivillige og samtidig komme i mål med den frivillige sociale indsats over for brugerne. Læs uddybende beskrivelse her.

Dette kursus afholdes i samarbejde med 4 andre frivilligcentre. Der vil være begrænsede pladser, og vi forbeholder os retten til at prioritere deltagere, som har erfaring og/eller udsigt til at gøre direkte brug af læring fra kurset.

Dato: 22. november 2018
Tid: 9.30 - 16.00
Sted: Kedelhuset, Fredensvej 12b, Hillerød

Bemærk: Dette er et heldagskursus, som afholdes på en hverdag.

Tilmelding: Send en e-mail til epost@frivilligcenter-hillerod.dk eller ring til tlf.nr. 48 24 19 07 senest d. 19. november 2018. Husk at oplyse dit navn, dine kontaktoplysninger (e-mail, telefonnummer) og hvilken forening/gruppe, du er aktiv i.    

Kursus: Brug af sociale medier i foreninger

Dette grundkursus sætter fokus på sociale medier og hvordan foreninger på et praktisk og strategisk niveau kan tilrettelægge arbejdet med disse kommunikationskanaler. Kurset giver et solidt overblik over de sociale mediers verden og et dybere indblik i de mest brugte og relevante. Med fra kurset får deltagerne et første udkast til en social mediestrategi for deres forening, organisation, projekt eller initiativ. Læs uddybende beskrivelse her.

Dato: 15. december 2018
Tid: 9.30-16.00
Sted: Kedelhuset, Fredensvej 12b, Hillerød

Tilmelding: Send en e-mail til epost@frivilligcenter-hillerod.dk eller ring til tlf.nr. 48 24 19 07 senest d. 1. december 2018. Husk at oplyse dit navn, dine kontaktoplysninger (e-mail, telefonnummer) og hvilken forening/gruppe, du er aktiv i.    

 

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job