Aktuelle workshops og kurser i frivilligcentret

Herunder kan du se de aktuelle workshops og kurser i frivilligcentret, som du kan deltage i.

fyraftenskurser 2018

  • Todages kursus: Alternativer til puljer og fonde - andre veje til fundraising

Du kan læse mere om tidligere workshops og kurser her.

 

To-dages kursus: Alternativer til puljer og fonde - andre veje til fundraising

Inden for fundraising er der en lang række andre veje end de traditionelle puljer og fonde, I som forening, gruppe eller frivilligt initiativ kan gå, når I har brug for at skaffe penge og ressourcer til drift eller til nye aktiviteter og projekter.

På dette kursus præsenteres I for fem forskellige alternativer til traditionel fundraising. Kurset giver jer ideer til at finde og vurdere, hvilke kilder der er mest relevante og inspiration til at lægge en strategi for jeres arbejde med fundraising. Derudover er der fokus på den nødvendige forberedelse, og hvordan I med fordel kan kontakte en mulig bidragsyder.

Dette kursus holdes i samarbejde med Center for Frivilligt Socialt Arbejde (CFSA). Underviser er Lea Gry von Cotta Schønberg, der er leder og fundraiser i Frivilligcenter Halsnæs samt medejer og stifter af Konsulenthuset Kontingens.

Dato/tid: Søndag 3. november kl. 9.30-16.30 & lørdag 23. november kl. 9.30-16.30 (OBS! Dette kursus holdes over to dage)
Sted: Frivilligcenter Hillerød, Kedelhuset, Fredensvej 12b, Hillerød

Tilmelding: Send en mail til epost@frivilligcenter-hillerod.dk senest 18. oktober 2019 med dit navn, din mailadresse og hvilken forening/gruppe, du kommer fra.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube