Åben anonym ungerådgivning

I Åben Anonym ungerådgivning kan du henvende dig med alle typer af personlige problemer, udfordringer eller spørgsmål. Kontakt pr. telefon, sms eller mail.

Ålholm Idræts Forening - Pensionistfodboldholdet

Kom og hold dig i gang med morsom motionsfodbold sammen med ligestillede pensionister.

Ålholm Idrætsforening

Ålholm Idræts Forening (Ålholm IF) har sit idégrundlag i det sociale arbejde, med udgangspunkt i ungdommen i Hillerød vest.
 

Foreningen består af 5 aktive klubber, der tilbyder sport og motion til alle aldre gennem fodbold, håndbold, badminton, vægtløftning og stavgang.

Æbletræernes Venner

At skabe interesse og udbrede viden om frugt

Ældre Sagen - Besøgsvenner

Tilbud om besøg af en frivillig besøgsven

Ældre Sagen - Demensaflastere

Tilbud om at aflaste en pårørende til en dement

Ældre Sagen - Lissies Traveture

Tag med på en rask travetur på ca. 5 km.

Ældre Sagen Hillerød

Ældre Sagen Hillerød er en lokalafdeling under den landsdækkende organisation Ældre Sagen. Vi arbejder hovedsageligt inden for områderne: Ældrepolitik, social-humanitære opgaver (fx besøgsvenner) og med en lang række af aktiviteter og arrangementer (fx motion, kortspil, bowling, madlavning, foredrag, rejser m.v.). Vi tilbyder også it-hjælp i hjemmet og "handymænd" til småopgaver.

Økonomisk Råd og Vejledning

Vejlederne har en baggrund i et pengeinstitut og er fortrolige med økonomiske problemstillinger. Vejledningen foregår som et uformelt møde, hvor de konkrete problemer gennemgås. Hjælpen er anonym og gratis. Vejlederne har tavshedspligt og er neutrale. Alle er velkommen, men bestil venligst tid.

Østbyens Pensionistklub

Klubben med alsidige aktiviteter for pensionister.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube