Mor er stadig en engel

 

Foredrag og cafémøde med Jonas Engelhardt, om børn og sorg, onsdag den 20. juni 2018 kl. 19 – 21.

bogforsideI Frivilligcenter Hillerøds trivselsgrupper sætter vi fokus på sorg og det at miste. Vi byder alle velkommen, som har lyst til at dele en temaaften med os i cafeen.

Vi har inviteret forfatter og pædagogstuderende, Jonas Engelhardt, 26 år, til at fortælle om, hvordan han som 9-årig har oplevet at miste sin mor.  Og hvordan han er kommet igennem sorgen, bl.a. med stor hjælp fra deltagelse i en sorggruppe for børn, hvor alle deltagerne var i samme situation som Jonas. Jonas er forfatter til børnebogen ”Mor er stadig en engel” (2004), som han bad sin mormor om at skrive sammen med sig, da han var 10 år, for at hjælpe andre børn i samme situation.

Jonas fortæller også om, hvordan det var svært at finde sig selv igen i perioden efter – og hvordan han oplevede relationen til skolen og sine venner.

På cafemødet fortæller vi også om Frivilligcentrets Trivselsgrupper for børn, særligt om gruppen for børn i sorg. Der er også mulighed for at høre om grupperne: Børn i skilsmissefamilier og Trivselsgrupper for børn der har søskende med handicaps og særlige behov.

Det er gratis at deltage. Vi byder på en kop kaffe/te – tilmelding ikke nødvendigt.

Vi har stor succes med trivselsgrupper, hvor børn møder ligesindede og oplever, at de ikke er alene med deres følelser og tanker – men faktisk er meget normale i gruppen.

Læs mere om Trivselsgrupperne på Frivilligcenter Hillerods hjemmeside eller kontakt koordinator Eva Christensen på selvhjaelp@frivilligcenter-hillerod.dk eller ring 48241907 (tirsdag og torsdag)

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job