Gennem viden og relationer - Demensvenligt Nordsjælland

demensvenligt logo lilleOtte nordsjællandske kommuner og fem frivilligcentre er gået sammen i et partnerskab om at skabe et mere demensvenligt Nordsjælland, hvor mennesker med demens kan leve et værdigt og meningsfuldt hverdagsliv. Til dette formål er der i perioden 1. januar 2018-31. december 2019 igangsat en række projekter i partnerskabet.

Partnerskabet består af følgende kommuner og frivilligcentre

  • Hillerød, Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør og Hørsholm kommuner
  • Frivilligcentrene i Hillerød, Gribskov, Halsnæs, Helsingør og Hørsholm.
Hvad er Frivilligcenter Hillerøds rolle?

Som frivilligcenter er vores rolle i partnerskabet at udvikle eller videreudvikle aktiviteter målrettet borgere med demens og deres pårørende sammen med frivillige og foreninger i Hillerød.

Kontakt: Projektleder Thilde S. Hansen på tsh@frivilligcenter-hillerød tlf.nr. 4824 1907 / 2257 6698.

Aktiviteter for borgere med demens og/eller deres pårørende

Aktivitetsvenner
Aktivitetsvenner er et frivilligt tilbud til hjemmeboende personer med en demenssygdom, der har lyst til et aktivt liv. En aktivitetsven er en medborger, der frivilligt laver aktiviteter sammen med en person med demens. Den frivillige tilbyder følgeskab til en aktivitet, som begge parter kan lide at lave. Læs mere her.

Pårørendegruppe for unge, der har en mor eller far med demens
Under Demensvenligt Nordsjælland Trivselsgrupperne i Frivilligcenter Hillerød sammen med Helsingør, Allerød og Hillerød kommuner taget initiativ til en gruppe for unge mellem 15-25, der har en forælder med en demenssygdom. Læs mere her.

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job