Sange fra Frivillig Fredag på cd

CD engagemnet på noderFire af de sange, som lokale sangskrivere skrev og komponerede til Hillerøds foreninger i forbindelse med Frivillig Fredag i september 2013, er nu indspillet og udkommet på cd. De kan desuden høres ved at klikke på titlerne nedenfor.

Sangene Lyset forsvandt af Bjarne Druedal for Depressionsforeningen, Det røde kors i Hillerød af Kat Herlo for Røde Kors i Hillerød, Ledsager af The Rooftop Karma for Gigtforeningen Nordsjælland og I en verden vi knap forstår af Marie Lind for SIND Hillerød/Allerød og SIND Nordsjælland er udgivet på hver sin cd som single. Derudover er alle fire sange samlet på en enkelt cd under den samlede titel: Engagement på Noder – et musikprojekt med noget på hjertet.

Bag udgivelserne står Frivilligcenter Hillerød, der sammen med Klaverfabrikken og Hillerød Bibliotek arrangerede Frivillig Fredag sammen med godt 35 forskellige foreninger i Hillerød. Et af elementerne i Frivillig Fredag var samarbejdsprojektet, Engagement på noder, hvor 10 forskellige sociale foreninger blev matchede med 10 sangskrivere, rekrutteret gennem Klaverfabrikkens sangskriverseminar og netværk, for på en anderledes måde at fortælle om foreningens sag, virke og betydning. Resultatet blev præsenteret ved en intimkoncert på Kulturnatten i frivilligcentret og en større koncert på Frivilllig Fredag på Hillerød Bibliotek.

Efterfølgende udtrykte flere foreninger et ønske om at få indspillet deres sang på cd. Fire foreninger valgte at gøre alvor af dette. Sangene er indspillet og produceret af Søren Holstebro Mediaproduction ApS. Omslag og etiketter er udført af grafiker Or Cohen.

Cd'erne blev præsenteret ved frivilligcentrets Nytårskur 2014.

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job