Sekretariatet

Centerleder Anette Nielsen

annette nielsen shAnette er uddannet etnograf og social antropolog. Hun har været leder af Frivilligcenter Hillerød siden opstarten i 2007.  I 2006 var hun leder for et projekt, der havde til formål at engagere etniske minoriteter i frivilligt socialt arbejde gennem et frivilligcenter på Amager. Ad den vej fik hun indblik i frivilligcenterverdenen og de mange muligheder, der eksisterer her.  

Hun har undervist på højskoler og været ansat i fem år i Mellemfolkeligt Samvirke i Århus og København. Her var hun først engageret i udvikling af et netværk for etniske minoritetspiger og siden i et udvekslingsprogram særligt målrettet unge, der ønsker at rejse ud i verden og udføre frivilligt arbejde. I den sammenhæng har Anette rejst rundt i en række forskellige lande for at opdyrke samarbejdet med lokale organisationer og samarbejdspartnere.

Har du brug for råd og vejledning om opstart af en forening eller gruppe, så kontakt Anette.

Mail: info@frivilligcenter-hillerod.dk

  Kommunikationsmedarbejder Jørn Jensen

Joern jensen shJørn er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på dagblade i Jylland, på Bornholm og Sjælland samt på brancheavis som både skrivende og redigerende. Han har beskæftiget sig med såvel trykte som elektroniske medier og har boet med sin familie i midten af Hillerød siden 1993. Fritiden bliver brugt til at holde hus, have, hund og høns samt til at læse fortrinsvis nyere skønlitteratur.

Jørn hjælper foreninger med pressemeddelelser, foldere og plakater og bestyrer hjemmeside og nyhedsbreve.

Mail: jj@frivilligcenter-hillerod.dk

 

 Koordinator for trivselsgrupper Eva Christensen

eva christensen shEvas funktioner i Frivilligcenter Hillerød er koordinering samt organisering af trivselsgrupper. Dette sker i samarbejde med et hold frivillige trivselsgruppeledere. Eva er uddannet psykolog og har de sidste år arbejdet i en pædagogisk psykologisk rådgivning med ansvar for testning, samtaler, rådgivning, vejledning m.m. i forhold til professionelle og forældre.

Tidligere har hun arbejdet som lærer for børn med behov for specialundervisning. Hendes interesse er fortsat at gøre en indsats i forhold til børn og familier i vanskeligheder i samarbejde med organisationer, foreninger og frivillige. Hun brænder mest for at arbejde med børn og unge, men det væsentligste er at arbejde for, at mennesker er i trivsel. Da hun blev pensionist, valgte hun at arbejde i frivilligcentret. Eva bor i Hillerød og er en af vores psykologer, der fast rådgiver i vores anonyme og åbne familierådgivning.

Mail: ec@frivilligcenter-hillerod.dk

 Sekretariatsfrivillig, bogholder Jytte Behrendtz

jytte behrendtz shJytte bor i Hillerød og har været beskæftiget i 40 år i et mindre produktionsfirma i Allerød med ansvar for et meget bredt udsnit af administrative funktioner herunder som administrerende direktør. Som frivillig i sekretariatet står hun blandt andet for booking af lokaler og har vagt tirsdag og torsdag. Derudover er Jytte ansat som bogholder. Hun har tidligere repræsenteret Hjerteforeningen i frivilligcentrets bestyrelse, hvor hun var kasserer.  

Jytte ved næsten alt om, hvad der sker i Frivilligcentret, spørg hende om vej til vores lokaler, få hjælp til lokalebooking og meget andet.

Mail: jb@frivilligcenter-hillerod.dk

 IT-ansvarlig Richard Haagensen

richard haagensen shRichard er uddannet svagstrømsingeniør med speciale i systemkonstruktion. Han har i mere end 40 år arbejdet i det private erhvervsliv. Blandt andet gennem sit arbejde hos IBM fik han en omfattende viden om it, som han i dag bruger som ansvarlig for frivilligcentrets it og til at undervise i it. Richard bor i Hillerød.

Mail: richard@frivilligcenter-hillerod.dk
 

 

 


Husalf og sekretariatsfrivillig Lilly Mathisen

lilly mathisen shLilly er uddannet pædagog og kom fra Norge til Danmark for 11 år siden. I frivilligcentret hjælper hun med alle mulige former for praktisk arbejde.

 Mail: epost@frivilligcenter-hillerod.dk

 

 

 

  Grafiker Knud Kristensen Sneftrup

Knud sneftrup shKnud har mere end 30 års erfaring som grafiker i en virksomhed og løser grafiske opgaver i frivilligcentret.

Mail: fch.grafiker2@outlook.dk

 

 

 

 

 Projektmedarbejder Thilde Susanne Hansen

thilde s hansen shThilde er uddannet i International Virksomhedskommunikation med spansk og engelsk fra Syddansk Universitet i Odense. Hun har siden afslutningen af sin uddannelse arbejdet med webkommunikation og it, bl.a. i Hillerød Kommune.

Som projektmedarbejder i frivilligcenteret hjælper Thilde med forskellige kommunikationsopgaver, bl.a. udarbejdelse af en brugerundersøgelse samt bidrager til frivilligcentrets årsskrift.

Thilde bor i Hillerød og bruger bl.a. sin fritid på at gå til badminton, tage til koncerter og læse (tykke) bøger.

Mail: ths@frivilligcenter-hillerod.dk

  Sekretariatsfrivillig Pernille Grandjean

pernille grandjean shPernille er uddannet pædagog fra Hillerød Pædagogseminarium og har efterfølgende arbejdet i en børnehave i Hillerød. Hun har i en del år været frivillig i Landsforeningen for Marfan Syndrom (bindevævssygdom).  I frivilligcentret hjælper hun til tirsdag formiddag med forskellige opgaver bl.a. indtaste til "Det sker" kalenderen. Pernille bor i Hillerød sammen med sin mand og bruger fritiden til bl.a. træning og være sammen med venner og familie.

Mail: pg@frivilligcenter-hillerod.dk

 

 

Projektmedarbejder Tine Baldtzer Liisberg 

tine liisberg shTine har en bachelor i engelsk fra CBS og har arbejdet som personlig assistent og HR-ansvarlig på reklamebureau og i forskellige divisioner i Nordisk Film. Her har hun haft ansvar for udvikling af medarbejdere, ledere, teams og organisationskultur, og hun har stået for mange events i ind- og udland.

I frivilligcenteet arbejder Tine med et forslag til koncept for et efterforløb til "Lær at tackle job & sygdom"-kurserne.

Tine bor i Nødebo og bruger sin fritid på familie og venner - og på at synge i gospelkor, gå i biografen og læse fag- og skønlitteratur.

Mail: tl@frivilligcenter-hillerod.dk

 

Sekretariatsfrivillig Marianne Knudsen

marianne knudsen shMarianne er frivillig i receptionsteamet og bemander ‘forposten’ to eftermiddage om ugen, hvor hun også klarer indtastningsopgaver (Registreringsskemaer og ‘Det Sker i Hillerød-kalenderen’).Hun Indgår desuden i holdet til afvikling af ad hoc- arrangementer. Marianne er selv ‘medlem’ i frivilligcentret, idet hun er tovholder i selvhjælpsgruppen ‘Indre Undvikling’.

Hun har boet i Hillerød i en menneskealder og arbejdet som EDB-chef – heraf en periode på halv tid - dels i Tokyo/dels i Hillerød. Marianne var med til at starte Zonta Hillerød (en uafhængig international NGO organisation) i 1989 – og arbejder nu på Parykcentret her i byen.

Mail: epost@frivilligcenter-hillerod.dk

 

Sekretariatsfrivillig Linda Wettendorff

linda wettendorff shLinda vil om mandagen være at finde i receptionen. Hun har tidligere været frivillig i frivilligcentret, og er efter en periode i et seniorjob i Allerød tilbage i Frivilligcenter Hillerød.

Mail: epost@frivilligcenter-hillerod.dk

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job