Brænder du for frivillighed og strategisk arbejde?

Så er du måske vores nye bestyrelsesmedlem i Frivilligcenter Hillerød

Download frivilligjobopslaget her.

Vi er et velfungerende og levende frivilligcenter i Hillerød med 4 lønnede medarbejdere, en stor gruppe dedikerede frivillige i sekretariatet og ca. 100 medlemsforeninger. Det betyder, at mere end 20.000 mennesker årligt benytter huset, vores ydelser og foreningsfællesskaber – gennem hjertecafé, skakklub, angstgrupper, mødested for mænd, kreativt værksted, trivselsgrupper for børn, familiecafé for ukrainske familier og meget mere. Vi har et årligt budget på ca. 3 mio. kr.

Vi har fokus på at understøtte fællesskaber – foreningsbaserede såvel som selvorganiserede – mangfoldig deltagelse og brobygning til fællesskaber. Vi arbejder på tværs af sektorer, tværfagligt og helhedsorienteret.

Bestyrelsens opgaver:FcH hjerte

  • Fastlægge den strategiske retning for organisationen.
  • Sikre den demokratiske indflydelse til og legitimitet over for medlemmerne.
  • Prioritere og overvåge organisationens økonomi.
  • Repræsentere organisationen over for omverdenen.
  • Ansætte og være arbejdsgiver for centerleder.

Vi forestiller os at du:

  • har viden og erfaring med et eller flere områder som økonomi, kommunikation og fundraising – og gerne erfaring med bestyrelsesarbejde/ drift af en forening.
  • har lyst til at arbejde aktivt for fortsat at sikre og udvikle gode rammer for det frivillige
    virke og arbejde i Hillerød.
  • måske allerede er del af eller i berøring med det frivillige Hillerød, har erfaring fra andre steder i landet eller har særlig viden på et relevant område, der kan skabe værdi for centret.

Til gengæld kan vi love dig et meningsfuldt virke, der gør en forskel, at vi tager godt imod dig med introduktion til bestyrelsesarbejdet, og at du bliver del af et stærkt team og et stort lokalt netværk. Som bestyrelsesmedlem skal du vælges på generalforsamlingen i marts.

Vil du vide mere?
Kontakt bestyrelsesformand Peter Andersen, pa@frivilligcenter-hillerod.dk, eller centerleder Anette Nielsen, an@frivilligcenter-hillerod.dk / tlf. 3022 3368.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Socialkompas
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender