imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hvem skal have FrivilligSocialprisen 2017?

frivilligpris 16FrivilligSocialprisen (tidligere Frivilligprisen) bliver i år uddelt for sjette gang på Frivillig Fredag den 29. september.

Du kan være med til at afgøre, hvem der skal modtage prisen i år, ved at indstille den ildsjæl eller forening, som du synes har fortjent at få særlig anerkendelse for deres frivillige arbejde og virke.

Fristen for indstilling til FrivilligSocialprisen er torsdag 10. august 2017 kl. 12.

Skema til indstilling af egnede kandidater samt retningslinjerne for tildeling af FrivilligSocialprisen kan  læses på www.hillerod.dk/frivilligprisen. Både enkeltpersoner og foreninger kan modtage prisen, der består af en gave og et kontant beløb.

Formålet med prisen er at påskønne og anerkende den frivillige sociale indsats i kommunen. Samtidig skal den synliggøre og skabe opmærksomhed på det frivillige arbejde og fremme det frivillige sociale engagement.

FrivilligSocialprisen er stiftet af Kultur- og Fritidsudvalget og blev uddelt første gang i 2012. Prisen er tidligere år gået til Kirsten Dalgaard (Hillerød Motionsvenner og Styrk din krop), Bent Kaufmann (Røde Kors), Ejner Nielsen (Grønnegadecenteret), Klub Vest og Ole Hagman (SIND).

Yderligere oplysninger kan fås hos Peder Bisgaard, formand for Kultur- og Fritidsudvalget, tlf. 2445 3015.