MAD TIL ALLE

mad til alleMAD TIL ALLE er et anderledes fødevarefællesskab, hvis formål er at hjælpe økonomisk trængte danskere og flygtninge med at kunne spise sig mætte. Det sker ved at indsamle, rense, pakke og videregive doneret mad, der ellers ville være endt som skrald. MAD TIL ALLE har en lang venteliste på familier i Hillerød - og Halsnæs kommuner, hvor der er behov for at modtage mad, og initiativet hører i den forbindelse gerne fra frivillige, der vil være med til at realisere projektet. Især er der behov for biler, som kan distribuere madvarerne, og en kølebil står højt på ønskesedlen.

Supermarkeder og producenter har siden august 2016 har doneret deres overskud til MAD TIL ALLE, som dagligt renser, pakker og formidler maden til 120 familier og enlige. Medlemmer er fra kommunerne Gribskov-, Hillerød - og Halsnæs. MAD TIL ALLE reducerer madspild i både produktion, detailhandel og husholdning.

Ideen er opstået som en af løsningerne på de barske konsekvenser for familier og enlige på integrationsydelse og kontanthjælp, der med økonomiske stramninger og høje huslejer oplever, at der ikke er penge til sund og tilstrækkelig mad.

Er du interesseret i at deltage, kan du kontakte Benedicte Meyer, Stæremosen 57, 3250 Gilleleje, tlf.: 4255 8300, e-mail: madtilalle.gribskov@gmail.com.

Læs mere om projektet HER.

(22-06-2017)

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Socialkompas
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender