imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Glade seniordage

GladeSeniordage 05 karusel200 seniorer deltog i Glade seniordage 2017 og lod sig inspirere og udfordre af foredrag, samtaler og deltagelse!

De fire glade seniordage, som var arrangeret af Kom med! var et tilløbsstykke. 160 mødte op i Støberihallen den 26. oktober. Der blev de udfordret af forfatter og journalist Lone Kühlmann, som sagde nogle (morsomme) sandheder om seniorlivet. Flere andre aktive seniorer fortalte om deres gode seniorliv, og deltagerne engagerede sig ivrigt i de fælles samtaler om emnet.

Dag 2 foregik i Hillerød Kommunes sundhedscenter - eller det var planen. Men der kom mere en 100 seniorer til arrangementet, så de indledende oplæg om kommunens sundhedstilbud til ældre måtte afholdes i et lokale i Frederiksborgcentret. Derefter blev deltagerne vist rundt i sundhedscentret og havde også mulighed for en snak med kommunens ansatte og foreningsrepræsentanter om et sundt seniorliv.

Dag 3: Kulturliv og fællesskaber begyndte med morgenmad i Bibliotekets vandrehal. 90 seniorer var mødt frem og fortsatte på rundtur mellem husene bag biblioteket: Klaverfabrikken og Frivilligcenter Hillerød. Der blev danset, sunget og informeret om kulturelle tilbud for seniorer.

Dag 4 var for de seniorer, der overvejede at bruge deres arbejdsfrie liv til frivilligt engagement. Omkring 70 mødte frem i Frivilligcenter Hillerød og hørte om mulighederne og mødte lokale foreninger, som havde behov for flere frivillige.

Der er blevet taget en del billeder, som kan ses på frivilligcentrets facebookside. Senere vil der også blive publiceret nogle videoer fra dagene, så du kan se, hvad du gik glip af - eller gense et glimt af det, du deltog i!

Dag 1: Det gode seniorliv                                              Dag 2: Sammen om sundhed

GladeSeniordage 01 2

GladeSeniordage 02 2

 

 

 

 

 

 

Dag 3: Kulturliv og fællesskaber                                 Dag 4: Frivillighed og virkelyst

GladeSeniordage 03 2GladeSeniordage 04 2