imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Facebook for foreninger og frivillige

Facebook hjsideKom til Facebook-workshop tirsdag den 12. december 2017 kl. 14-16 i Kedelhuset, Fredensvej 12b.

Workshoppen er for frivillige og foreningsrepræsentanter, der arbejder - eller vil i gang med at arbejde - med Facebook.

Facebook kan være et rigtig godt redskab for foreninger, da det er en billig og effektiv måde at komme ud med sit budskab til en bred målgruppe. Der er rigtig mange, der har en profil på Facebook, og der er dermed god mulighed for eksempelvis at holde kontakt med medlemmer – eller til at nå ud til nye medlemmer, frivillige eller andre, der har interesse i jeres forening.

Der kan dog også være udfordringer med at bruge Facebook: Hvordan kommer man i gang= Hvordan når man bedst ud til dem, man vil nå? Hvor meget, hvor ofte og hvad skal man slå op på sin side?

På workshoppen vil vi holde oplæg om blandt andet, hvordan man kan bruge Facebook til synlighed og rekruttering. Derudover vil I få lejlighed til at stille spørgsmål og få svar og hjælp til at løse udfordringer. Medbring gerne PC, tablet eller smartphone til workshoppen.

Tilmelding

I tilmelder jer workshoppen ved at sende en e-mail til epost@frivilligcenter-hillerod.dk senest d. 8. december. Husk at skrive navn, mailadresse og forening på alle deltagere i mailen.

Har I konkrete spørgsmål til eller udfordringer med Facebook, så skriv dem gerne i mailen, når I tilmelder jer. Så kan vi tilpasse indholdet af workshoppen efter jeres behov.

Kontakt Thilde S. Hansen, tsh@frivilligcenter-hillerod.dk / 48 24 19 07 for yderligere information.