imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jul for alle i Hillerød

Jul1Hyggelig juleaften i Street-Lab
Alle voksne, børn og familier inviteres til en hyggelig juleaften den 24. december 2017 kl. 17-22 i Street-Lab, Milnersvej 46, Hillerød. Aftenen byder på hyggeligt fællesskab, dejlig mad og gaver til alle børn. Aftenen er også for dig, der vil være med til at skabe en anderledes julefest og starte en ny tradition i Hillerød.

Street-Labs lokaler pyntes op til juleaften, og aftenens tema er mangfoldighed, hvor der på julebordet er både klassisk dansk og udenlandsk julemad. Se invitation og program for juleaften her.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Du kan tilmelde dig HER eller ved at sende en e-mail til peter.bennett@dgi.dk senest d. 20. december.

Aktiviteter for de utålmodige juleaftensdag
Den 24. december kl. 14-17 i Street-Lab, Milnersvej 46, Hillerød
er der desuden gratis aktiviteter for børn, unge og voksne, der bare ikke kan vente på, at det skal blive juleaften. Dygtige instruktører står klar til at træne og sørge for aktiviteter. Som forælder er du velkommen til at sætte børnene af et par timer, være med og julehygge eller sidde og nyde lidt gløgg eller kaffe i Street-Labs café.

Se invitation og program for eftermiddagen her.

Det kræver ikke tilmelding for at være med til aktiviteterne kl. 14-17 – man kan bare møde op.

For mere information om de to arrangementer, kontakt: Peter Bennett på tlf. 24975342 eller mail: peter.bennett@dgi.dk

Juleaften for alle arrangeres af DGI Nordsjælland og StreetLab i samarbejde med bl.a. DGI Inklusion, RFO fonden, Klub Vest, Østhuset, Brohuset i Øst Hillerød, Børnehuset Buen, Østervang Kirke, Dansk Røde Kors, Hillerød Borgerstiftelse, Hillerød Kommune og Frivilligcenter Hillerød. Det er en del af initiativet den sociokulturelle landsby, der skaber fællesskaber og kulturelle initiativer sammen.

Juleaftensdag for alle arrangeres i samarbejde med DGI Gadeidræt og Street-Lab.